Lijepa Mostarka Ana Bavrka u svjetskoj kampanji za brend kupaćih kostima

Radiosarajevo.ba
Lijepa Mostarka Ana Bavrka u svjetskoj kampanji za brend kupaćih kostima
Nakon što je osvojila titulu najljepše na takmičenju u Turskoj i postala vlasnica titule Miss New World za 2017. godinu, Ana Bavrka uradila je prvi editorijal za jednu tursku kompaniju. Za lijepu Mostarku ovo je, kako kaže početak lijepe modne priče.

"Snimali smo u Turskoj u Antaliji, tačnije u Kemeru na jednoj plaži. Ovo je bio moj prvi angažman nakon osvajanja titule. Izabrali su me za zaštitno lice za novu kolekciju kupaćih kostima Deniz Koparal. Na snimanju je radila sjajna ekipa, bilo je zabavno i to se može vidjeti u videu koji je nastao tih dana. S obzirom na to da je to bio prvi posao, mogu samo reći da priželjkujem da se i ostatak odvija upravo u ovom štihu."

Ana je za Radiosarajevo.ba otkrila kako se uskoro seli u Sarajevo. Riječ je o poslovnom angažmanu koji nije vezan za modu. Iako nisam ni sanjala da će moje prvo preseljenje biti u Sarajevo, sretna sam, jer će me okruživati naši ljudi. Sada sam u potrazi za stanom, a kada se preselim, obavijestit ću vas koji je povod“, rekla je Ana.

Kako je bilo na setu - pogledajte u videu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije