BIA privela pjevača Kebu: Njegova pjesma ugrožava nacionalne interese

Radiosarajevo.ba
BIA privela pjevača Kebu: Njegova pjesma ugrožava nacionalne interese
Dragan Kojić Keba, svekar pjevačice Severine Kojić, završio je na informativnom razgovoru u Sigurnosno-informativnoj agenciji jer je navodno ugrozio nacionalne interese.

Severininog svekra problemi su zadesili u subotu navečer kada je ispred kuće ugledao tri nepoznate osobe.

Nakon što je pozvao policiju da ga zaštiti, ispostavilo se da su osobe ispred kuće bili pripadnici BIA-e koji su Kojiću stigli u službenu posjetu. Nakon razgovora ispred kuće Keba je sjeo u svoj automobil i otišao na razgovor koji je potrajao čak dva sata. Nakon razgovora svoju stranu priče iznio je i sam pjevač. 

Mada cijela ova priča zvuči nevjerovatno i kao promocija novog albuma, ali Keba kaže kako je priveden zbog nove pjesme za koju pripadnici BIA-e tvrde da nije podobna za nacionalne interese.

"Čuli su moju novu pjesmu koju ću izdati u decembru. Ne znam kako su uopće došli do snimke. Zaključili su da pjesma nije podobna za nacionalni interes. Morao sam dati izjavu i objašnjenje. Ne smijem iznositi detalje", poručio je Kojić, a njegovu izjavu prenose Novosti.rs.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije