Keba se posvađao sa sinom na svadbi: Gosti se pitali - ko se ovdje ženi?

Radiosarajevo.ba
Keba se posvađao sa sinom na svadbi: Gosti se pitali - ko se ovdje ženi?
Dragan Kojić Keba upropastio je svadbu svog sina Igora i snajke Severine, otkrivaju gosti koji su bili na njihovom vjenčanju u nedjelju u jednom beogradskom hotelu.

Folker je prekidao glamurozni program koji su mladenci organizirali, a na kraju se i podžapao s nasljednikom pred brojnim zvanicama.

Neki od njih tvrde čak i da je Igor vikao na Kebu zato što je tokom cijele noći držao mikrofon i ponašao se kao voditelj programa.

"Sedi ovde i gledaj, nemoj da mi kvariš veselje", rekao je u jednom trenutku mladoženja svom ocu.

Izvor koji je insistirao na anonimnosti, za Alo kaže da su se gosti pitali - Ko se ženi ovdje, Dragan ili Igor?


Kebina dugogodišnja prijateljica Zlata Petrović priznaje da je njen kolega bio šef parade, ali ona tvrdi da to njoj nije smetalo:

"Keba je prekinuo program koji su mladenci isplanirali, ali i bolje što je to uradio. On je osetio da fale narodnjaci, bez kojih nijedno veselje u Srbiji ne može da prođe. Nije mi bilo ružno ni čudno što je to uradio. Keba je dosta pevao, zvao je i mene, a želeo je da ispoštuje i sve svoje kolege", kaže Zlata.

S druge strane Nada Topčagić kaže da nju nije ispoštovao:

"Keba je uzeo mikrofon i od njega niko nije mogao da dođe na red. Mnogi su želeli da otpevam Jutro je, ali mi on nije dao. Došlo mi je da mu kažem: 'Nemoj da daviš, čoveče'. Trebalo je da pusti mladence da svoj program provedu do kraja, bolje bi bilo", priznaje Nada.

Pratite forum portala Radiosarajevo.ba - registrirajte se, komentirajte, predlažite teme!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije