Bh. influenserka poručila Noletu o vakcini: Možeš ti to, malecki, pa dobila prijetnje

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jah,jah

Primaj je ti kero ogavna,vidis da farmaceutsko mafijaski projekt propada.sudovi ih masovno dobijaju Nadri doktori podvili rep.cijelo vrijema struka i nauka je sutila jer su znali da je ovdje u pitanju samo novac i pohlepa.primite vakcinu i razbolite se od te vase korone? Bolesno ko i ti kero sto si bolesna,koliko si para dobila.

Ko je sa Srbima izasao na kraj NORMALNIM PUTEM?!"

Pa Srbi sami sa sobom ne mogu izaci na kraj.Kod Bosnjaka je druga stvar jer HRVATSKA placa placevima na moru sve one koji unose belaj medju Bosnjake.Izlazi na vidjelo da su MONTIRANE AFERE oko respiratora, diploma i slicnih"afera" u stvari placene i potekle od STOLNE STRANKE U RVATA -hdz....pOLAHKO, SVE CE IZACI NA VIDJELO.."UGROZENI"KOJIH ENMA NI 5% A UZIVAJU VECE SLOIBODE I IMAJU VECA PRAVA NEGO 60% bOSNJAKA..O TERIRTOIJI DA NE GOVORIMO...

gost

NOVAK JE GLUPI ANTIVAKSER

Andreja Radoman

Boli te quraz šta Novak Đoković radi i kako vodi svoj život, Brankice!

https://bit.ly/3oYypBB

Primiš ovo zaspasenje a bojiš se sputnjika? Nole nole baš si krme

sloboda govora

TAKO JE TO NA BALKANU PRIJETNJE SVE NEKI DRIPCI I GLUPANI STO NAPADATE ZENU LUDACI SELJACKI NASILJE NAD ZENAMA

Šššššš

Ma bravo sestro!Po Novaku ne ma niti treba vakcina protiv tuberkoloze,boginja itd..

zong

Malecki ne može, jer je totalna dilema, kubična budala, propalitet u obrazovanju.

/ Najnovije