Bh. influenserica se požalila: Prijateljica mi je rekla da moram uraditi botoks

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Uradi

Operisi mozak,mozda mislis da je takva litulja nekom bitna

Dama

Meni je strašno da je botoks priča postala prirodna i društveno prihvatljiva, jadne ove mlade generacije djevojaka, kakvom su one pritisku izložene. Ja imam 39, super izgledam, sve mislim da će mi botoks trebati za nekih 10 godina, a možda ni tada.

zaobidji

Ništa ti ne fali! Botoks će ti nakon nekog vremena napraviti ozbiljne deformacije... Jedino ako radiš neku reklamu za kliniku, onda...

30m2

Cura lijepa ko suncan dan. Samo joj treba jutarnja terapija redovno i bice osmjeh ko bjelasnica.

Cc

Treba tebi onlyfans profil jer ionako kukas da nemas para ;)

Zabrinuti

Tebi dušo moja treba samo redovna masaža

Zalosno

Sreca nije ti rekla da pricitas kakvu dobru knjigu.

haha

Mozak, mozak... To je ono što fali i tebi i prijateljici koja te savjetuje.

/ Najnovije