Beyonce se u Londonu pojavila u spektakularnoj haljini balkanske kreatorke

0
Radiosarajevo.ba
Beyonce se u Londonu pojavila u spektakularnoj haljini balkanske kreatorke
Foto: Instagram / Beyonce

Jedna od najvećih svjetskih muzičkih zvijezda - Beyonce vratila se na veliku scenu sjajnim nastupom u Stokholmu, gdje je i otvorila svoju najnoviju turneju pod nazivom "Renaissance".

Ovo je njena deveta koncertna turneja, koja je istovremeno i promocija njenog sedmog studijskog albuma.

Fanovi imaju ogromna očekivanja od popularne pjevačice, a ona je već kupila srca mnogih sa naših prostora kada se na nastupu 29. maja, u Londonu pojavila u haljini poznate srbijanske kreatorke.

Na današnji dan otvorena Vijećnica u Sarajevu: Znate li da je izgrađena po uzoru na jednu džamiju?

Na današnji dan otvorena Vijećnica u Sarajevu: Znate li da je izgrađena po uzoru na jednu džamiju?

Naime, Beyonce je sinoć nastupala u Londonu, a kao i uvijek nosila je spektakularne odjevne komade, međutim posebnu pažnju nam je privukla kraljevsko plava haljina sa potpisom Roksande Ilinčić.

Kreatorka je podijelila fotografiju na svom Instagramu i napisala:

"Hvala vam gospođo Karter na ovom veličanstvenom trenutku - zaista sam počastvovana! Nevjerovatna @beyonce u specijalnoj ROKSANDI za uvodnu noć u Londonu njene Renaissance turneje sa veoma emotivnim nastupom i omažom legendarnoj Tini Turner. Ostvarenje sna, hvala @karenlangleystylist, @taragreville i hvala mom nevjerovatnom timu - bez vas ova magija ne bi bila moguća."

Beyonce je izgledala magično u kraljevsko plavoj haljini neobičnog kroja sa dugim šlepom i rukavicama iste boje. A sve je bilo naglašeno masivnim nakitom. Kosa joj je bila uvijena i puštena, piše Blic.rs.

Podsjetimo se da su Beyonce kritikovali da je ismijavala Tinu Turner, na šta je pjevačica odgovorila na svom nastupu u Parizu, gdje je poručila sa bine koliko je zahvalna Tini ističući da ne bi stajala na toj sceni da nije bilo kraljice rokenrola.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije