Bešlagića kritikovali zbog objave o Petroviću: "Ucjenjivali su ga za lovu, igrao je da preživi"

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ovaj je postao dno dna

Od vatrogasnog filma prije 100 godina nije nista uradio. Spao da prdi po Facebooku.

Face

Bio on dobar ili loš glumac nije razlog da slavu stiče na tuđim nesrećama i preko tuđih leđa preko objava na društvenim mrežama. Ako se misli baviti politikom a to več odavno radi neka se angažuje u nekoj stranci . Zašto nas smarate iz dana u dan sa ovim ublehašem ? On ko nesto pametan?

nhjgkjhljjčk

Pošten čovek iz provincije nije još naučio da je upravo takva sudbina mera srbina u sarajevu i da se o tome ili ćuti ili se patetično kiti ;)

gjghiiui

Samo kafanski načeti srbi iz kulture su uopšte ostali tu. Na kraju su i mića, tifa, maca... pronašli izlaz i žive životom vrednim življenja negde daleko. Sale nije bio dovoljno čvrst za takvu odluku. U svakom slučaju pokoj mu duši ;)

Istina

Samo se seljacinama ne svidja istina. Nek si Enise rekao. Sve kao cvijece svi fini. ****i klasicni.

kEKtrokeatp

Da je kao ona gnjida hadžihafisbegović kao "plakao" nad "bratom" kome nije hljeb obezbedio bio bi dobar ;)

A-ha

Ja ne znam pouzdano ali vjerujem Enisu šta je napisao, jer to je tipično za Sarajevo. Ne cijene se i ne vrednuju vrhunski stručnjaci u bilo kojem fahu, nego samo podobni. Zato ne možemo naprijed.

mahala je podla, zla i licemjerna

mrzi istinu i samo živi u svojoj laži. kad im ko kaže istinu, mahala ga razapne! fuuuuuuuuuuj

Ljiljan.POGANI KARPATLIJA

OCA SVOGA A ON VAS

Licemjeri

Svi znate a niko o tome ni riječi da kaže. Nisu Saši bile pare problem, nego heroin koji je konzumirao preko 30 godina..

/ Najnovije