Ben Affleck viđen s udovicom Stevea Jobsa: Ima li tu nečeg više od prijateljstva?

Radiosarajevo.ba
Ben Affleck viđen s udovicom Stevea Jobsa: Ima li tu nečeg više od prijateljstva?

Slavni holivudski glumac viđen je kako sa milijarderkom Laurene Powell Jobs izlazi iz jednog restorana u Los Angelesu, a iako izvori bliski njima tvrde kako su oni samo prijatelji, po dodirima i ostalim govorima tijelo dalo bi se zaključiti da tu ima i nečega više od samo prijateljstva.

Nakon što su viđeni na zajedničkoj večeri u Los Angelesu, krenula su nagađanja kako ima nešto više od samog prijateljstva između holivudskog glumca Bena Afflecka i milijarderke, supruge pokojnog Stevea Jobsa, Laurene Powell Jobs. 

Laurene Powell Jobs - undefinedFoto: Facebook: Laurene Powell Jobs

"Oni su prijatelji već duže vrijeme", otkrio je izvor blizak Afflecku i Laurene Powell Jobs, uz tvrdnje kako je ovdje riječ isključivo o prijateljstvu, no govor tijela rekao bi da ovdje ima puno više. 

Njihovo poznanstvo započelo je nakon što je glumac osnovao Eastern Congo Intiative, dok se Laurene Powell Jobs filantropijom bavi od 2010. godine.

Udovica osnivača Applea Stevea Jobsa, Laurene, sa Affleckom je snimljena u omiljenom restoranu slavnih osoba Giorgio Baldi u Santa Monici.

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije