Bali-beg optužen za zlostavljanje: "Odlazak na set je toliko mučan..."

1
Radiosarajevo.ba
Bali-beg optužen za zlostavljanje: "Odlazak na set je toliko mučan..."
Foto: Instagram / Burak Özçivit

Glumački par, 34-godišnja Fahriye Evcen i godinu dana stariji Burak Özçivit, osvojili su publiku u turskim serijama.

Zanimljivo je da su se tokom jednog zajedničkog snimanja i zaljubili.

Vjenčali su se 2017. godine u Istanbulu nakon četiri godine veze, a u aprilu prošle godine postali su i roditelji sina Karana.

Međutim, u posljednje vrijeme turski mediji raspisali su se o brojnim svađama koje ovaj atraktivni glumački par navodno pokušava sakriti od javnosti, a u više navrata pričalo se i da se planiraju razvesti.

Mnogi su mislili da glumac zbog toga prolazi kroz teško i izazovno razdoblje, ali, onda je nedavno u jednom intervjuu izjavio kako mu je supruga Fahriye najveći oslonac u životu te da obožava njihov porodični život.

Ubrzo su se za Buraka pojavili ozbiljni problemi.

Kako navode turski mediji, kolege sa seta serije series "Kurulus: Osman" u kojoj je glunio Osmana Beyja izjavile su da je nemoguć te da je pravi pakao raditi s njim.

"Kada znate da ćete snimati s Burakom, odlazak na set je toliko mučan. Povraća mi se od same pomisli. Sve kolege psihički zlostavlja - viče, govori da su nesposobni, da nisu dostojni glumačkog svijeta i uz sve to sebe uzdiže', rekao je neimenovani izvor koji je radi na setu spomenute serije, piše story.hr.

Reakcije glumca na ove optužbe još se uvijek čekaju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije