Autor emisije otkrio kako se Rambo Amadeus ponašao nakon snimanja

5
Radiosarajevo.ba
Autor emisije otkrio kako se Rambo Amadeus ponašao nakon snimanja
Foto: Instagram / Lejla Kešić i Rambo Amadeus prije incidenta

Producentkinja emisije „Dnevnica“ Lejla Kašić optužila je Ramba Amadeusa (Antonije Pušić) za seksualno uznemiravanje na kraju snimanja emisije u Herceg Novom.

Prema njenim riječima, o tome postoji dokaz u materijalu sa snimanja emisije.
 
Autor i urednik emisije „Dnevnica“ Vladan Otašević, tokom čijeg snimanja se desio incident zbog kojeg je Rambo Amadeus optužen za seksualno uznemiravanje, saopštio je da ponašanje Antonija Pušića na kraju snimanja „nije bilo pristojno i dostojno jednog UNICEF-ovog ambasadora dobre volje“ i da je pred njima stajao potpuno drugi čovjek u odnosu na onog kojeg su cijelog dana snimali.

Otašević je rekao da se postupak muzičara prema voditeljici i producenticii „Dnevnice“ „ne može ničim opravdati“.

Kako da orhideja cvjeta cijele godine: Smjesa od tri sastojka oporavlja ovu biljku

Kako da orhideja cvjeta cijele godine: Smjesa od tri sastojka oporavlja ovu biljku

Vladan Otašević je naveo i da će nakon konsultacija u produkciji i zbog poštovanja prema svim ljudima koji su učestvovali u emisiji i dali ogroman doprinos u prikupljanju pomoći ugroženoj porodici u Herceg Novom, „kao i onom dijelu ličnosti Antonija Pušića koja je pokazala razumijevanje i humanost koju ne želimo da zanemarimo“, emitovati emisiju.

„Muzički umjetnik Antonije Pušić, poznat kao Rambo Amadeus je učestvovao u emisiji kako bi doprinio da se prikupi pomoć za samohranu majku i njenog sina koji narušenog zdravlja žive u uslovima apsolutnog siromaštva.

U tome su ga podržali brojni građani Herceg Novoga, zaposleni u preduzećima Vodovod i kanalizacija, zakupci tezgi na hercegnovskoj pijaci, Turistička organizacija grada, kao i još desetine privrednih subjekata iz ove primorske opštine. Dan snimanja je protekao jako lijepo uz uvažavanje zahtjeva koje je gospodin Pušić postavio prema produkciji.

Na svakoj lokaciji gdje je Rambo radio bio je okružen zaposlenima i građanima koji su željeli da doprinesu i koji su iskreno uživali u društvu poznatog muzičara. Ta emocija je bila obostrana, jer je i on bio zadovoljan što se upoznao sa poslovima na kojima njegovi sugrađani zarađuju koru hljeba“, naveo je Otašević u objavi na Facebook stranici “Dnevnice”.

Između ostalog, Otašević naveo je i da je na donatorskoj večeri organizovanoj u popodnevnim satima bilo veliko interesovanje i daje tu sve proteklo u najboljem redu.

„Pred kraj snimajućeg dana dogodio se incident koji je pokvario kompletan utisak, ali koji ničim nije uticao na emisiju jer je snimanje iste bilo završeno. Rambovo ponašanje u tim trenucima nije bilo pristojno i dostojno jednog UNICEF-ovog ambasadora dobre volje. Pred nama je bila potpuno druga osoba od one koja je tokom dana učestvovala u humanitarnoj emisiji. Njegov postupak prema našoj voditeljki i producentkinji Lejli Kašić se ne može ničim opravdati“, naveo je Otašević.

Istakao je da najmanje što Rambo može da uradi je da se izvini Lejli Kašić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije