Atraktivni 59-godišnjak ponovo ostavio obožavatelje bez teksta: Potpuno gol u novom spotu

0
Radiosarajevo.ba
Atraktivni 59-godišnjak ponovo ostavio obožavatelje bez teksta: Potpuno gol u novom spotu
Foto: Screenshot/Instagram / Lenny Kravitz

Ako biste sada otišli na Instagram profil američkog kantautora i glumca, Lennyja Kravitza, vjerujemo da biste minutu kasnije 'skupljali svoju vilicu sa poda'.

"Koliko puta se može ovo lajkati", "Dinastiju Princea nastavlja Lenny Kravitz", "Moje srce ovo ne može podnijeti", "Ovaj čovjek ne stari", "O moj Bože!" - samo su neki od komentara Lennyjevih obožavatelja na kratki video klip koji je najava za njegov novi spot.

59-godišnjak je zaintrigirao nadolazeći muzički video za svoju pjesmu TK421, prikazujući svoju 'isklesanu' figuru u snimku koji je objavio na svoje društvene mreže.

Video snimak prikazuje Lennyja koji je potpuno nag, dok mu intimne dijelove pokriva samo skulptura koja stoji ispred njega.

Druga scena u punom kadru prikazuje pjevača, ponovo golog, a ovaj put međunožje pokriva samo svojom rukom.

Neke od scena u najavi prikazuju Lennyja koji, obučen u košulju bež boje i smeđe hlače od krokodilske kože, zavodljivo pleše na stolici, zatim polugol šeta po prekrasnom stanu gdje je spot sniman, pozira u kadi bez majice i pokazuje mišiće dok nosi velike zlatne naočale.

Ali fanovi neće morati dugo čekati da vide cijeli video, jer je Lenny otkrio da spot izlazi danas u 18 sati.

I ako vam ovaj, dugo očekivani, muzički spot nije dovoljan, Lenny je najavio još jedno potencijalno muzičko iznenađenje.

U martu je pjevač podijelio sa fanovima da postoji velika mogućnost da snimi pjesmu sa svojom kćerkom, koju je dobio iz braka sa Lisom Bonet, Zoe Kravitz.

Nadamo se da ćemo imati priliku čuti ih uskoro!Pogledajte spot za novu pjesmu Lennyja Kravitza danas u 18 sati na YouTubeu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije