Atraktivna Hercegovka otkriva: "Nije da se hvalim, ali javljaju mi se igrači Reala i Juventusa"

4
Radiosarajevo.ba
Atraktivna Hercegovka otkriva: "Nije da se hvalim, ali javljaju mi se igrači Reala i Juventusa"
Foto: Instagram / Prelijepa Ivana Knoll

Ko god je gledao Svjetsko prvenstvo u fudbalu prije četiri godine u Rusiji, sigurno je dobro upamtio i atraktivnu hrvatsku navijačicu Ivanu Knoll, koju su mnogi proglasili najljepšom na cijelom šampionatu.

Rođena je u Njemačkoj, ali je porijeklom iz Bosne i Hercegovine, tačnije iz Čapljine gdje je odrasla nakon čega se preselila u Zagreb.

Njene fotografije u dresu Hrvatske, kako šalje srca, obišle su čitav svijet. Četiri godine kasnije, ona je poznata influenserka, čiji Instagram profil prati skoro 600.000 ljudi. Putuje po svijetu, reklamira najpoznatije brendove i uživa u životu i slavi koja joj je nenadano došla poslije jedne obične fudbalske utakmice.

Još jedna policijska akcija u u BiH: Oduzeto oko 630 grama marihuane, jedna osoba uhapšena

Još jedna policijska akcija u u BiH: Oduzeto oko 630 grama marihuane, jedna osoba uhapšena

Ivanu je ekipa Telegrafa srela u Budvi, gde je na odmoru, a bila je raspoložena i da popriča o fudbalu, da se prisjete prethodnog Svjetskog prvenstva koje joj je donelo slavu, ali i da najave predstojeće u Kataru, koje će također pratiti.

Najvatrenija hrvatska navijačica je otkrila i da joj je inbox pun poruka koje joj šalju fudbaleri, među kojima su i oni koji nastupaju za Real Madrid i Juventus, ali i koji joj je srbijanski fudbaler joj je najzgodniji, kao i sa kojim je u dobrim odnosima.

"To je bilo šokantno i za mene, to je bilo na prvoj utakmici u Kalinjingradu, ja sam pravila za svoj Instagram i srce, to je bio momenat kada su svi fotografi došli, ja sam pomislila ostat će na tome, ali četiri godine kasnije još je to aktuelno. Davala sam intervjue za sve strane medije, FIFA, BBC, ne znam više za koga i to je stvarno bilo fenomenalno. Uspjeh moje zemlje koji ne znam da kad će se više ponoviti. Prelijepo sjećanje, koje teško šta može da nadmaši", prisjetila se Ivana, koja je ispričala i zbog čega se zaljubila u fudbal.

"To je od malena tako, ja sam kao mala igrala fudbal, bila sam golman. To je sport broj jedan u svijetu. Ja sam uvijek sportski orijentisana, volim kada je ekipa na okupu, to je jedino mjesto gdje su svi u tom trenutku zajedno, svi su sretni", poručuje ona.

Najzgodnija navijačica u oskudnom kupaćem kostimu Vatrenim poslala poruku

Najzgodnija navijačica u oskudnom kupaćem kostimu Vatrenim poslala poruku

Dovoljno je vidjeti njen Instagram profil i shvatiti zbog čega joj je inbox pun, a među onima koji joj šalju poruke su i mnogi poznati fudbaleri.

Ivana: "Ne bih da se hvalim, ali sve ste rekli."

Telegraf: Znači pišu ti fudbaleri?

Ivana: "Evo ja ću reći da nisu", uz širok osmijeh priča i dodaje:

"Igrat ćemo se igre diplomatije."

Telegraf: Možeš li da nam kažeš bar iz kojih klubova?

Ivana: "Evo Juventus i Real Madrid. Ta dva ću vam otkriti i to je to", rekla je Ivana, koju su kolege sa Telegrafa pitale da ih opiše kako joj se fudbaleri javljaju i kakav im je pristup, kao i da li ima i neoženjenih među njima.

Najzgodnija hrvatska influenserica novom fotografijom 'zapalila' Budvu

Najzgodnija hrvatska influenserica novom fotografijom 'zapalila' Budvu

Ivana: "To neću da komentarišem. Sve zavisi, svako od njih ima svoj način pisanja. Ne mogu da kažem da je bilo neugodnih, oni su bili zaista ok. Ne mogu da kažem da u inboxu nemam odvratnih poruka, jer znate kakvi sve ljudi postoje. A za fudbalere, imaju oni svoju školu, nisu od juče."

Ivana poručuje da će biti u Kataru da ponovo bodri reprezentaciju Hrvatske, ali će podržavati i Srbiju.

Ivana: "Znam da ste se kvalifikovali, čestitam na tome. Ja pored svoje zemlje navijam za sve naše susjede. Naravno da vam želim što veći uspjeh. Prvo svojoj zemlji, pa onda vama."

[instagram]https://www.instagram.com/p/ChHo6ruorjh/[/instagram]

Telegraf: Srbijanski fudbaleri?

Ivana: "U jednom intervjuu ranije sam rekla da mi je Duško Tošić bio najzgodniji, mislim da on više ne igra, pa ću reći Dušan Vlahović."

Telegraf: Imaš li prijatelje među reprezentativcima Hrvatske i generalno među fudbalerima?

Ivana: "Imam prijatelje, ali iz hrvatske reprezentacije ne. Znam par njih, ali nisam baš prijatelj sa njima. Bila sam dobra sa Nemanjom Gudeljom, on mi je dao karte za Sevillu kada su bile rasprodate, hvala Nemanja. Ali ostalo, slabo, nisam u njihovom krugu."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije