Atraktivna Diletta komentarisala špekulacije da je vezi s Ibrahimovićem

2
Radiosarajevo.ba
Atraktivna Diletta komentarisala špekulacije da je vezi s Ibrahimovićem
FOTO: EPA / Novinarka demantovala navode o vezi s Ibrahimovićem

Nakon špekulacija koje su se prošle godine pojavile da je Zlatan Ibrahimović u vezi s atraktivnom Dilettom Leottom, italijanska novinarka se prvi put javno oglasila i komentarisala ove navode.
Ona je na svojoj Instagram stranici demantovala vijest da je u ljubavi s Ibrahimovićem.

Odlučila je da objasni da nema ni promil istine u svim pričama i glasa koji je bije.

„Kažem to zato što, čitajući neistine u novinama, svako može da pomisli da sam ljudožderka, žena nesposobna da voli. To je neprihvatljivo. Zapravo, nemojte mi reći da je to cijena koju treba da platim za uspjeh. Ili da sam ga tražila i tražim zbog šminke, mojih oblina, odjeće, objavljenih fotografija“, napisala je ona na Instagramu i zapitala ima li i ona pravo na slobodu.

Podsjetimo, Diletta Leotta i Zlatan Ibrahimović dospjeli su u fokus javnosti prošle godine, nakon što je magazin "Chi" objavio da je napadač Milana napustio odmor sa suprugom Helenom kako bi se pridružio poznatoj Italijanki koja odmara na Sardiniji.

Insistirala je na tome da postoje muško-ženska prijateljstva i da ne razumije izmišljanja.

„Objasnite mi zašto onda žena ne može imati prijatelje, već uvijek i samo ljubavnike. Jer ako dva puta sretnem simpatičnog momka i s njim popijem piće, da li ćemo odmah razgovarati o novoj ljubavi? Zašto ako radim reklamu s fudbalerom, mjesecima se insinuira da smo tajni par? Jer ako se družim s lijepim glumcem i budemo sretni, mora li to biti izmišljena priča? I zašto ako, u skladu sa epidemiološkim mjerama, odustanem od divnog putovanja u inostranstvo, govorimo o krizi između nas?“, napisala je Diletta.

Objasnila je i zbog čega se baš sada oglasila, piše Nova.rs.

Sve sam izdržala do sada, ponekad se i smijala tome, ali razmišljam o činjenici da nijedna muška slavna ličnost, talent, javna ličnost, nazovite kako hoćete, nije predmet morbidne novinarske pažnje u privatnoj sferi, kao ni žena na filmu i TV-u“, poručila je Diletta.

Lijepa novinarka je navodno već neko vrijeme u vezi s turskim glumcem Džanom Jamanom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije