Anna Kournikova prvi put pokazala kako je izgledala u trudnoći

Radiosarajevo.ba
Anna Kournikova prvi put pokazala kako je izgledala u trudnoći
Foto: Instagram / Anna Kournikova
Kada su u decembru prošle godine postali roditelji, obožavatelji Anne Kournikove i Enriquea Iglesiasa (42) bili su potpuno iznenađeni jer niko nije niti znao da je bivša teniserka trudna.

Pet mjeseci nakon što je postala majka, 36-godišnjakinja je prvi put podijelila fotografiju iz trudničkih dana: otkrila je kako je izgledala u 37. sedmici trudnoće.

Iako je dugogodišnji par jako tajanstven kada je u pitanju njihov privatan život, svoje blizance vole povremeno pokazati na društvenim mrežama.

42-godišnji pjevač tako je nedavno na Instagramu, uz fotografiju s njima, napisao kako još uvijek ne može vjerovati da je postao otac. Blizanci su na svijet stigli u decembru, a ponosni roditelji sretne su vijesti podijelili tek mjesec nakon.

 

A post shared by Anna Аня (@annakournikova) on



Iako je mnogima neobično što je Anna tek sada odlučila podijeliti trudničke fotografije, čini se kako je bivša teniserka odlučila odgovoriti na nagađanja obožavatelja kako je par blizance dobio uz pomoć surogat majke te da sve vrijeme pokušavaju sakriti istinu.

Neke od njih nije “umirila” niti objavljena fotografija – smatraju da je fotošopirana te da joj je trbuh daleko premali za deveti mjesec trudnoće. 

Anna Kournikova - undefinedFoto: Instagram / Anna Kournikova

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije