Najljepša / London: Angelina Jolie odavno nije ovako dobro izgledala

25. 11. 2018. u 18:29:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 152

Angelina Jolie, po mnogima jedna od najljepših žena svijeta, bila je prisutna na svečanosti povodom otvorenja festivala pod nazivom Fighting Stigma Through Film koji se održava u Londonu.

Angelina Jolie (43) koja je pokrenula ovaj festival u sklopu kampanje kojom se želi upozoriti na žrtve seksualnog nasilja u ratu, za ovu je prigodu obukla moćni crni kaput i lepršavu bijelu haljinu s velikim remenom s potpisom poznatog britanskog brenda Ralph & Russo.

Slavna ljepotica izgledala je poput prave filmske dive, a fantastičan je stajling upotpunila zlatnim štiklama, fantastičnom frizurom i crvenim ružem kojim je naglasila svoje pune usne.

Slavna ljepotica izgledala je poput prave filmske dive - undefined

Foto: Profimedia

Na ovom festivalu bit će prikazano 38 filmova s naglaskom na diskriminaciju i društvenu stigmatizaciju s kojom se suočavaju žrtve seksualnog nasilja u ratu, a redatelji dolaze iz 14 zemalja uključujući Siriju, Burmu, Rusiju i Nigeriju.

Inače, kako se piše, navodno se dugotrajna bitka oko skrbništva između Angeline Jolie i bivšeg supruga Brada Pitta privela kraju, pa bi i to mogao biti razlog što lijepa glumica ovih dana izgleda sjajno.

Prema pisanju američkih medija, Pitt i Jolie su konačno pronašli zajednički jezik i zaključili da sudskim procesima i svađom samo otežavaju svojoj djeci, piše Tportal.

 

 

 

 

+7
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia
'U svemu ovome neće biti pobjednika ni gubitnika, što god sud odredio', objasnio je isti izvor. Iako se bitci za skrbništvo nazire kraj, niti jedna strana još nije potpisala finalne papire.

NEMA KOMENTARA