Amra i Edin Džeko u San Diegu proslavili sedmu godišnjicu ljubavi

Radiosarajevo.ba
Amra i Edin Džeko u San Diegu proslavili sedmu godišnjicu ljubavi
Proslavljeni bosanskohercegovački nogometaš Edin Džeko i njegova supruga, najuspješnija bh. manekenka Amra Silajdžić Džeko ove sedmice slave sedam godina svoje ljubavi.

Supružnici trenutno borave u Americi, gdje je Amra prije veze s Edinom ostvarila sjajne rezultate u svom poslu, između ostalog snimila spotove sa dvije velike muzičke zvijezde Enrique Iglesiasom za pjesmu No Me Digas Que No te  Blakeom Sheltonom za pjesmu Honey Bee.

Ovih dana Amra radi punom parom na svom novom projektu, emisiji Ženske priče s Amrom Džeko koji će se od oktobra prikazivati na Federalnoj televiziji. Amra akcenat stavlja na promoviranje ljepota i znamenitosti bh. gradova, a u prvom planu je ipak žena budući da sve priče prezentira iz ženskog ugla.

Bračni par boravi u SAD-u, jer je klub Roma, za koji igra naš napadač, na pripremama u San Diegu. Bh. mankenka je povodom godišnjice objavila videosnimak na Instagramu uz kratki opis 7 godina. Godišnjica.

 
 

7 years#anniversary

A post shared by Amra Silajdžić Džeko (@amra_silajdzic) on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije