Amra Džeko objavila emotivnu fotografiju iz džamije: 'Ramazan Šerif Mubarek Olsun'

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ma mrs

Znaci telefon u dzamiju i slikaju, kakva bruka...samo pitanje kakve veze sa dzamijom imaju ove slike jos u galeriji? Kakva samo-promocija

Ramazzoti

Vidi se na slikama da voli Dzeku do zadnje pare sto ima.

Gost

Ne budite toliko drski! Zena je samo na fin i lijep način pozeljela sretan Ramazan svim vjernicima.. Ne vidim tu nista lose.. A ne treba njoj promocija, zena samo siri mir i ljubav.. Ali problem je u tome sto mi u svemu vidimo negativnost i jedva cekamo da nekoga osudimo i iskritikujemo.. A ne valja tako... RAMAZAN SERIF MUBAREK OLSUN svim pripadnicima islamske vjeroispovjesti..

HUKA

***

Sponzorusa

Do juce manekenka presvlacila se u svasta presvukla i djecaka sa carsije a sada presvlaci i narod . Neka radi u Merhametu samo jedan mjesec i pomogne obicnom covjeky i povjerovacemo da ima iskren nijet. U djamiju ides radi sebe a ne da se slikas i pokazujes to drugima. Djekinica i sponzorusa imas na sve strane a mi ih zovemo malo drugacije.

Dockholidey

Bila sa srbinom a sad se vratila u dzamiju sramota za sto lira u sto vira

/ Najnovije