Alexis Sky crvenim tepihom prošetala gola, i paparazzi okretali glavu od nje

Radiosarajevo.ba
Alexis Sky crvenim tepihom prošetala gola, i paparazzi okretali glavu od nje
Foto: Profimedia / Alexis Sky
Alexis Sky, glumica i model, sinoć se pojavila na dodjeli BET nagrada i prošetala crvenim tepihom potpuno gola.

Ispod srebrne transparentne haljine nosila je samo gaćice. Gole grudi su bile u prvom planu. U eri golih haljina, prevelikih šliceva i dubokih dekoltea pravi osjećaj za meru je neophodan da biste izgledali pristojno.

Kim u najlonskoj haljini, Bela Hadid golih grudi... da pojavile su se tako odjevene, ali su ipak u određenom segmentu imale notu pristojnosti.

Alexis to sinoć na dodjeli nagrada nije imala.Kada se pojavila na crvenom tepihu umjesto sijevanja bliceva Alexis su dočekali iznenađeni fanovi i fotografi.

Alexis Sky - undefined

Alexis Sky (Foto: Profimedia)

Odradili su fotografije, a  onda, kao iz protesta okrenuli glave na drugu stranu.

"Izgledala je neuredno!", napisao je jedan fan, a drugi je dodao da je žalosno da tako lijepa devojka nema nikoga ko će je posavjetovati kako da se obuče.

Alexis, na Instagramu prati dva miliona ljudi i niko nije imao da kaže lijepu riječ o njenom izgledu sinoć.

Alexis je model i glumica, ali prava zvijezda je postala nakon reality emisije o hip-hopu. Ima 23 godine i kćerkicu sa slavnim reperom Fetty Wap sa kojim je vezu prekinula nekoliko mjeseci prije nego što je rodila dijete.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije