Američka reperica Lizzo: 'Ja sam standard ljepote'

4
Radiosarajevo.ba
Američka reperica Lizzo: 'Ja sam standard ljepote'
Foto: Instagram / Melissa Viviane Jefferson "Lizzo"

Američka pjevačica i reperica Melissa Viviane Jefferson, poznatija kao Lizzo, na Instagramu je objavila snimku koja je nastala nakon tuširanja. Pozirala je u kućnom ogrtaču, raspuštene kose i bez šminke.

"Upravo sam završila s tuširanjem i obavila sam svakodnevnu rutinu. I znate što sam shvatila? Je**** sam prekrasna. Ja sam standard ljepote", rekla je Lizzo u videu.

"Žao mi je što vas moje savršeno lice i tijelo vrijeđaju. Ne mogu si pomoći, Božja sam miljenica", dodala je reperica u opisu objave.

Europska noć: Bayer Leverkusen nastavio 'po starom', Olympiacos šokirao Aston Villu u Engleskoj

Europska noć: Bayer Leverkusen nastavio 'po starom', Olympiacos šokirao Aston Villu u Engleskoj

Pratitelji na društvenoj mreži su joj poručili da je "apsolutno predivna" i "jako pozitivna osoba".

"Nastavi ovako. Prekrasna si, imaš tako čistu i lijepu kožu. Blistaš bez šminke, čudesna si. Tvoja pozitivnost će uvijek pobijediti negativnost drugih", poručili su reperici u komentarima.

Lizzo i inače objavljuje fotografije i snimke kojima želi ukazati na negativne efekte društvenih mreža i nametnute standarde ljepote. Na društvenim mrežama često dijeli i svoje golišave fotografije te tako, kaže, pokušava promovisati pozitivan stav prema svim oblicima i veličinama tijela.

Jednom prilikom je pred kamerama pokazala svoje tijelo iz različitih uglova pa poručila: "Suprotno od onog što vidimo na Instagramu, stvarna tijela ne izgledaju savršeno iz različitih uglova".

"Moje tijelo se mijenja, ali ja ću ga voljeti iz svakog ugla", poručila je.

Lizzo je američka reperica koja je karijeru započela u hip hop muzici. Godine 2019. postigla je velik uspjeh objavljivanjem svog trećeg studijskog albuma 'Cuz I Love You', koji je zauzeo četvrto mjesto na listi Billboard 200.

Osim toga, njen singl Truth Hurts iz 2017. postao je viralni hit. Dospio je na vrh liste Billboard Hot 100 i postao najduže vodeća solo pjesma reperice. Lizzo je te godine dobila osam nominacija za nagradu Grammy, više od svih ostalih izvođača.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije