Amel Tuka objavio fotografiju s djevojkom i izazvao lavinu komentara

Radiosarajevo.ba
Amel Tuka objavio fotografiju s djevojkom i izazvao lavinu komentara
Najbolji bosanskohercegovački atletičar Amel Tuka, osvajač bronzane medalje sa Svjetskog prvenstva u Pekingu 2015. godine, sinoć je na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa svojom djevojkom i izazvao lavinu pozitivnih komentara.

On je postavio status u kojem otkriva šta mu je djevojka priznala:

“Znaš, uvijek sam htjela naći nekoga koga ću voljeti u Njegovo ime, i kome će na prvom mjestu biti On. Jer sam znala da tek tada ću biti sa čovjekom koji ima pravi i jedini cilj, a to je Njegovo zadovoljstvo. I da neću onda biti izgubljena sa takvim čovjekom jer i on i ja imamo isti cilj, a bez cilja ne možeš ništa postići pa tako i živjeti život. Ja mislim da si to ti i Allah nas je poslao jedno drugom da Ga još više zajedno volimo", napisao je Tuka uz fotografiju s Aminom te je na kraju citata postavio srce. 

 

A post shared by Amel Tuka (@ameltukaa) on

Inače, sjajnim nastupom u italijanskoj Padovi naš atletičar je najavio još jednu odličnu sezonu, nakon što je oborio rekord Bosne i Hercegovine u utrci na 400 metara.

Podsjetimo, on je u ovoj utrci do prvog mjesta stigao zahvaljujući vremenu 47;41 sekundi, što je bilo dovoljno za trijumf, ali i postavljanje novog državnog rekorda.

Drugoplasirani je bio Andrea Blesio, treći Klaudio Gjetja dok je četvrto vrijeme istrčao Gabriele Scarrone.

Ovo je zasigurno najbolja najava sjajne sezone, koju planira najbolji bh. atletičar.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije