Poznata holivudska glumica u problemima zbog seksualnog skandala

Radiosarajevo.ba
Poznata holivudska glumica u problemima zbog seksualnog skandala
35-godišnja holivudska glumica Allison Mack u velikim je problemima zbog seksualnog skandala u kojem se našla. Naime, Mack je optužena da je bila dio seksualnog kulta u koji je dovodila nove sljedbenice

Zvijezda serije "Smallville" trenutno se nalazi u kućnom pritvoru u domu svojih roditelja u Kaliforniji zbog sumnje da je bila desna ruka samoprozvanog gurua Keitha Ranierea, koji je optužen za brojna kaznena djela nad ženama unutar seksualnog kulta NXIVM koji je godinama vodio.

Za ovaj kult se zna od 2017. godine, kada je priču objavio The New York Times, na površinu su sada isplivali gnjusni detalji koji se vežu uz Keitha i Allison. Allisonina uloga bila je da klutu i njegovom vođi dovodi nove žrtve, koje su tamo prisiljavane na fizički rad i seks, a pritom su verbalno ponižavane, pa čak i žigosane. U optužbi spominju se i razne finansijske ucjene, koje se tek moraju dokazivati.

Allison je kako navodi dnenvik.hr Keithu dovodila nove sljedbenice, koje bi ubrzo postale seksualne robinje koje su morae u svemu ugađati starijim, muškim članovima, a sud joj je odredio kućni pritvor uz kauciji od pet miliona dolara.

Glumica je u sektu pokušala uvesti i brojne druge filmske i muzičke zvijezde. Bila je jedna od najdražih žena samoprozvanog gurua, a navodno je i sama učestvovala u ponižavanjima jer je po hijerarhiji u sekti imala pravo na to.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije