Alka Vuica objavila fotografiju u toplesu: Nekom kraljica, a nekom...

Radiosarajevo.ba
Alka Vuica objavila fotografiju u toplesu: Nekom kraljica, a nekom...
Foto: Instagram / Alka Vuica

Alka Vuica je nebrojeno puta znala oduševiti i iznenaditi svoju publiku hrabrom pjesmom, ispovijesti, stavom, modnom kombinacijom.

Sebi nesklone nedvojbeno je i šokirala, neke zacijelo i iritirala, ali je definitivno, kroz sva uspješna desetljeća njezinog estradnog rada, niste mogli ne primjećivati.

Posljednjih godina ipak Alka se ponešto povukla iz najveće showbizz vreve, premda nipošto nije odustala, niti od pjesama, niti od užitka da izazove pozornost, piše Slobodna Dalmacija. Ovaj put je to učinila i objavom na Instagramu, fotografijom kojoj je posvjedočila idiličan vikend koji je uključivao kupanje u bazenu i to po Alkinom mišljenju, na najbolji mogući način, u toplesu.

Fotografija je izazvala veliko oduševljenje većine njenih fanova, no, dok je za neke kraljica, drugi su joj poručili da je - baba... Ipak, mora se priznati da pjevačica, uz nedvojbeno uključene korekcije i ponešto filtriranja, zaista izgleda jako dobro.

Šta vi kažete:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije