Aleksandra Prijović prekinula koncert u Zagrebu: 'Momci samo sekund, da kažem nešto'

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Stvarnooo ne shvatam tu raju koja ide na ove koncerte ove pjevaljke nema niti jednu svoju pjesmu kaze regionalna zvijeza ne znam po cemu sta je to izbacila da je hit neki ne shvatam te ljude koji je motiv da ih tjera da idu na taj kocert moze li neko objasniti

Matrixus

Je li bio Milanović na ovom revanju, pitam zbog raje. Ovo regionalna zvijezda, zavijuša. Seljačko zavijanje, bezukusno skroz.

Tako je to

Stvarnooo ne shvatam tu raju koja ide na ove koncerte ove pjevaljke nema niti jednu svoju pjesmu kaze regionalna zvijeza ne znam po cemu sta je to izbacila da je hit neki ne shvatam te ljude koji je motiv da ih tjera da idu na taj kocert moze li neko objasniti ka Koel Generacije se mijenjaju, time i ukusi, od garderobe do muzike. A o ukusima se ne raspravlja. Motiv odlaska, obično mladje raje na ovakve koncerte, je zabava. Raja koja to voli i tamo ide prilično se dobro zabavlja, pjevaju zajedno sa njom. U ex Jugi su narodnjaci uvijek imali mnogobrojniju publiku. Nije pogrešno reći da je Aleksandra trenutno zvijezda te vrste muzike sa toliko rasprodatih koncerata, 3 u Sarajevu, pet u Zagrebu. Imala neki hit ili ne. Ja ne znam niti jednu njenu pjesmu, niti idem na koncerte takve vrste muzike, ali ipak mogu razumjeti omladinu koja to voli. Ne moramo imati svi jednake ukuse da bi se razumjeli.

Gile

sve je otislo u 3 p.m. ako je ovo regionalna zvijezda,jedne debilna generacija je izrasla i tu nazalost ne mozemo nista promijeniti.

Jole

u zagrebu ide bosanska i šiptarska stoka ka primitivni seljakluk!!! to je sve za tebe stroga kultura!!!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Coki

Ja znam jedino. I to za ovu njezinu pjesmu: ljubavi za nas kasno je.

Kurajber.

Pevaljka za krčmu.

Verena

Ove bi derneke cajke Prijovićke trebalo zabraniti. Vulgarno arlaukanje uz na ciljano uništenje ukusa mladih po nalogu.

***

Lijepe riječi su ukras!

Lol

to je sve za tebe stroga kultura!!! ka Jole

Lol

Jole! Kada se pohvališ kućnim odgojem javi se. I naravno, kada bosanci ne budu vecina u Zg ili vam puste kao sada moze biti i gradonačelnik "vaš". Pametnom dosta.

Kultur

Nemam ništa protiv Srba, njihovog eventualnog ovakvog ili većeg uspjeha u ZG- u. Sam sam nekoliko puta bio na raznim nastupima nekih Srba u Zagrebu ( Balašević, Bajaga, YU - grupa...) , nisam niti za zabrane bilo kojeg izvođača. Ali o ovoj vrsti nastupa imam sasvim određeno mišljenje i to negativno. Ovo je , između ostalog i rezultat površnog i pogrešnog školskog i obiteljskog odgoja od 90- ih do sada. Ova djevojka dobro izvodi ono što izvodi, sasvim u skladu s neukusom koji na ovoj sceni vlada. Pritom ne isključujem i ne zanemarujem svu ovu hrv. bulumentu sličnih ili istih izvođača i izvođačima ( Rozga, Severina, Šuput...). Da, o ukusima se ne raspravlja, ali pod jednim uvjetom: UKOLIKO IMATE UKUSA!

Iva

Zalosno.Cajke prolaze a nasi pjevaci nista

/ Najnovije