Aleksandra Prijović na koncertu otpjevala duet s majkom Borkom, evo kako je to zvučalo

1
Radiosarajevo.ba
Aleksandra Prijović na koncertu otpjevala duet s majkom Borkom, evo kako je to zvučalo
Foto: Kolaž / Aleksandra Prijović sa majkom Borkom

Aleksandra Prijović sinoć je održala treći od pet predviđenih koncerata u Gradskom vrtu u Osijeku.

"Hvala sto ste došli da se i večeras družimo! Presretna sam što ću u Osijeku pjevati pet večeri. Često misle da mi je teško na svakom sljedećem koncertu, a ja se osjećam nikad bolje! Nadam se da ste spremni da napravimo najbolju zabavu", pozdravila je Prijović brojnu slavonsku publiku.

Prva gošća ove večeri bila je pjevačica Rada Manojlović koja je dugo godina prijateljica s Prijovićkom.

Koje je vrijeme Trebevićke žičare tokom majskih praznika: Niže cijene povratne karte

Koje je vrijeme Trebevićke žičare tokom majskih praznika: Niže cijene povratne karte

"Najveći aplauz za moju dragu Radu! Za one koji ne znaju, poznajemo se 13 godina. Rada je bila velika zvijezda i imala je koncert u Subotici, a ja sam imala 14 godina i izvela me na binu, jer sam joj rekla da bi voljela zapjevati, nikada neću zaboraviti taj trenutak, pa to je za mene bilo neopisivo. Mogu reći da je posebna, divna i znam da mi želi dobro", prisjetila se, pa su zajedno otpjevale Radin hit Alkotest.

Najemotivniji trenutak koncerta kojem se brojni obožavatelji nisu nadali jeste kada je Aleksandra publici najavila svog "najdražeg gosta" - svoju majku Borku Mihajlović.

[instagram]https://www.tiktok.com/@extrafm/video/7335951343548386592[/instagram]

"Znate da sam imala čast da veliki broj mojih kolega dođe, da budu moji gosti, da budu moja podrška i svima sam im neizmjerno zahvalna. Večeras je ovdje i večeras će na binu izaći moj najdraži gost, a to je moja majka! Molim vas najveći aplauz za nju!"

"Dobra večer svima, hvala vam što ste došli večeras u ovako velikom broju, svaku večer, hvala vam što ste došli da podržite moju jedinicu, moju Aleksandru", poručila je Borka Mihajlović, koja je zajedno s kćerkom otpjevala hit Ti mene ne voliš.

Koncert Aleksandre Prijović u Zetri
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba: Koncert Aleksandre Prijović u Zetri

"Ovo je za mene posebna noć, ona je uvijek tu i nekako dugo sam razmišljala koji je to grad u kojem bi ona mogla zapjevati, ja znam da je ona u ovom gradu godinama pjevala kada sam ja bila mala. Jako sam sretna i ponosna što večeras upravo ovdje stojimo zajedno na pozornici. Mama hvala ti, znaš da te volim najviše na svijetu i hvala ti na svemu što si mi pružila u životu. Volim naravno cijelu svoju obitelj, ali mama je mama", poručila je Prijović.

Na pozornicu je već tradicionalno izašao Aleksandrin sin Aleksandar kako bi pozdravio publiku, ali ovaj put bio je u društvu kćerke Aleksandrine najbolje prijateljice Dragane.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije