Pogledajte u kojoj je haljini zasjala Aleksandra Prijović na prvom od pet koncerata u Osijeku

0
Radiosarajevo.ba
Pogledajte u kojoj je haljini zasjala Aleksandra Prijović na prvom od pet koncerata u Osijeku
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Koncert Aleksandre Prijović u Zetri

‘‘Prijamanija‘‘ se nakon Zagreba nastavila i u Osijeku. Aleksandra Prijović započela je svoj novi koncertni roller coaster koji će joj donijeti pet rasprodanih koncerata u osječkoj dvorani Gradski vrt, a već je prvi potvrdio kako ova pjevačica iz Srbije, koja je u djetinjstvu živjela u Bijelom Manastiru, živi vjerojatno najbolje dane svoje karijere.

Uz kašnjenje od gotovo sat vremena, koje nije previše uznemirilo njezine fanove, Prijović je izašla na pozornicu i već prvim taktovima pjesme Za nas kasno je, koja počinje stihovima Od istoka do zapada... što je i naziv njezine turneje, bilo je jasno da će to biti tulum u kojem će publika s njom pjevati od prvog do zadnjeg stiha.

"Dobro večer Osijek", pozdravila je publiku i nastavila.

Dragan Bursać: Srbija sastavlja ratni kabinet vlade?

Dragan Bursać: Srbija sastavlja ratni kabinet vlade?

"Mislim da će večeras biti posebno. Znate da se trenutno nalazim 30ak kilometara od mjesta u kojem sam odrasla. Opet imam tremu, ali sam presretna što ćemo ovdje uživati pet dana", kazala je Prijović na početku koncerta.

Srpska pjevačica na početku koncerta zablistala je u kratkoj srebrnoj haljini s dubokim dekolteom.

Aleksandra Prijović održala prvi koncert u Osijeku
Foto: Jutarnji list: Aleksandra Prijović održala prvi koncert u Osijeku

"Nisam mogla zamisliti da ću u ovom gradu imati pet koncerata. Često sam provodila vrijeme u ovom gradu i sada kada stojim ovdje ispred vas moram se još jednom zahvaliti. Želim da uživate večeras, kao što uživam i ja, jer sam o ovome maštala i samo treba vjerovati u svoje snove", kazala je u pauzi između dviju pjesama, a onda i odgovorila djevojkama koje su je pitale gdje je Aki, misleći na Aleksandra, sina kojeg ima u braku s Filipom Živojinovićem, piše Jutarnji list.

"Tu je Aki, kao i cijela moja obitelj, koja je uvijek uz mene. Večeras su ovdje i ljudi s kojima sam odrasla, koji su mi uvijek bili velika podrška, odgovorila je Prijović, kojoj se ubrzo na pozornici pridružio i gost iznenađenja Boban Rajović, s kojim je otpjevala Usne boje vina, nakon čega je on samostalno otpjevao svoje pjesme, da bi na koncu mikrofon ponovno uzela Prijović i nastavila svoj koncertni tulum..., koji će se nastaviti i koncertima u srijedu, četvrtak, subotu i nedjelju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije