Intervju / Baldwin promijenio priču i tvrdi da nije povukao obarač kobnog dana na setu

02. 12. 2021. u 08:26:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Prvi intervju Aleca Baldwina nakon što je na filmskom setu slučajno oduzeo život snimateljici Halynu Hutchins i ranio redatelja Joela Souzu, prošao je u vrlo emotivnoj i dramatičnoj atmosferi, a glumac je čak i zaplakao.

Baldwin je opisao kako se pitao je li mogao što učiniti drugačije, ali, inzistirao je da on nije povukao obarač, te je rekao da se čini da je pištolj sam opalio.

"Obarač nije bio povučen, ja ga nisam povukao", rekao je ABC-jevom novinaru Georgeu Stephanopoulosu.

"Nikad ne bih mogao uperiti pištolj i nekoga i povući obarač, nikada", kune se Alec, ali, neki korisnici društvenih mreža smatraju da to nije vjerojatno.

Još uvijek nije objašnjeno zašto se u pištolju koji je korišten na filmskom setu našao pravi metak.

"Neko je u pištolj stavio pravi metak, metak koji tamo uopće nije smio biti", rekao je glumac.

Inače, ovog je utorka otkriveno da bi metak koji je ubio Hutchins mogao biti metak kućne izrade koji je oružar koristio na prethodnom snimanju gdje se s takvim mecima učilo glumce kako da pucaju.

Detektivi još uvijek istražuju je li 51-godišnji iskusni oružar Seth Kenney, koji je trebao osigurati ćorke za snimanje, poslao i metak s prethodnog seta.

Dok je govorio o Halyni Hutchins, Baldwin je zaplakao.

"‘Voljeli su je svi koji su radili s njom, voljeli su je i divili joj se. Čak i sad, teško mi je povjerovati, ne čini mi se moguće to što se dogodilo", rekao je Alec.

Kad ga je novinar pitao je li to najgore što mu se ikad dogodilo, glumac je odgovorio:

"Da, da, da", piše Story.hr.

Inače, trenutno je objavljena samo najava s dijelovima intervjua, a čitav će intervju biti objavljen ovog četvrtka.

Na snimku se može primijetiti dosta komentara.

"On je glumac. Ili je jako emotivan ili nevjerovatan glumac", ""Da li misli da smo toliko glupi da povjerujemo da nije povukao obarač?", "Nema sumnje da je dobar glumac" su samo neki od njih.

Neki smatraju da je čak bizarno jer daje intervju nakon ovog događaja te da mu njegov advokat nije to trebao dopustiti.

Podsjećamo, Alec Baldwin usmrtio je snimateljicu Halynu Hutchins i ranio redatelja Joela Souzu dok je na setu pucao iz filmskog oružja.

Nesreća se dogodila na snimanju nezavisnog filma Rust, na ranču Bonanza Creek u Novom Meksiku. 42-godišnja snimateljica odmah je helikopterom prebačena u bolnicu New Mexico u Albuquerque gdje je preminula.

Redatelj je kolima Hitne pomoći odvezen u regionalni medicinski centar Christus St. Vincent u Santa Feu, ali samo radi saniranja zadobivenih povreda.

Snimateljica i redatelj zadobili su prostrjelne rane kada je 68-godišnji glumac pucao iz filmskog rekvizita. Zatim ga je ispitala policija, a glumac nije prestajao plakati od tuge i šoka.

Od tragičnog događaja će uskoro biti mjesec dana, ali, policija još nikog nije službeno proglasila krivim.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (2)