Aktivni odmor: Franka i Vedran Ćorluka podijelili slatke porodične trenutke sa djecom

0
Radiosarajevo.ba
Aktivni odmor: Franka i Vedran Ćorluka podijelili slatke porodične trenutke sa djecom
Foto: Screenshot / Instagram / Franka i Vedran Ćorluka sa djecom

Franka Batelić i umirovljeni fudbaler Vedran Ćorluka, jedan od omiljenijih parova u hrvatskoj javnosti, vikend su proveli u porodičnom druženju i radu.

Pjevačica je na društvenim mrežama podijelila da je jedva čekala sunčano jesensko vrijeme kako bi uživala sa svojom porodicom. Ovog puta, odmor im nije bio samo pasivan; zajedno s djecom, posvetili su se berbi maslina.

"Nakon par bezuspješnih pokušaja, konačno nam se vrijeme nasmiješilo. Berba maslina, posebna terapija", napisala je u opisu objave. Kao štoje i sama nedavno otkrila u intervjuu za Gloriju, Franka svoje slobodno vrijeme najradije provodi upravo sa suprugom i sinom Viktorom i kćerkom Gretom.

Amerikanka oduševljena glavnim gradom BiH: 'Svi vi ne dajete veliku pažnju Sarajevu'

Amerikanka oduševljena glavnim gradom BiH: 'Svi vi ne dajete veliku pažnju Sarajevu'

"Većinom pobjegnemo u Istru kad god ulovimo vremena. A ako smo u Zagrebu, onda smo u šetnji kvartom i našim parkićima oko Britanca", rekla je Franka, a pritom otkrila i koliko ju je majčinstvo promijenilo.

"Više ne mogu biti spontana, postala sam jako emotivna i za otići do dućana moram dobro razraditi plan i program. Sve se promijenilo.

Taj nivo odgovornosti koju majčinstvo nosi promijeni svaku mamu, ali po meni, na bolje. Upoznala sam neke nove dubine i neke nove svjetove u sebi otkad imam djecu.

Ne uzimam više ništa zdravo za gotovo, zahvalnija sam i poniznija prema svemu što imam i živim i doživljavam. Lista prioriteta je jasna, i to prvo mjesto na njoj više se nikad neće izmijeniti, to su oni, uvijek", zaključila je Franka.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije