Adriana Lima i Metin Hara uživaju u ljubavi

Radiosarajevo.ba
Adriana Lima i Metin Hara uživaju u ljubavi
Budući da je jedna od najpoznatijih manekenki na planeti, pa se stoga prati i svaki dio njenog privatnog života.

Nakon razvoda od srbijanskog košarkaša Marka Jarića, kojem je rodila dvije djevojčice, Sienu i Valentinu, Adriana Lima se nije skrasila u nekoj ozbiljnijoj vezi. Jedno vrijeme se zabavljala sa bodigardom Jeeom Thomasom, no, ova ljubav nije trajala duže od godinu.

Iako su zajedno znali doći na crveni tepih nekih najprestižnijih modnih događaja, Joe nije uspio osvojiti Adrianino srce na duže staze. No, čini se da jeste turski pisac Metin Hara.

Da se ne radi o vezi koja je marketinški trik, kako su turski mediji tvrdili i da lijepa Brazilka ovom vezom ne čini uslugu zajedničkom prijatelju, producentu iz Turske, ne bi li Metinova karijera krenula uzlaznom putanjom, potvrđuju i posljednje fotografije para. 

Metin i Adriana se ne skrivaju, uživaju u ljubavi i čak u Miamiu idu u istu teretanu. Na ulicama Floride, zagrljeni šetaju i objavljuju svoje fotografije na društvenim mrežama.

Jedna od fotografija koju je objavio Metin napravljena je u helikopteru gdje su Adriana i Metin uživali u poljupcima i zagrljajima u zraku. 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije