Adna Helić zaključala profil pa zbijala šale jer joj je oduzeta vozačka: "A de, niste trebali"

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

DoDICK

A realno sta ce mali patuljasti gracanicki buldog drugo nego ponizavati i ismijavati,naslijedila babinu bahatost (Helicka bahatost dobro poznata) i kratkocu i zdrpastost mame (i mozda i tijela)

DAS IST HALTER

Odgojene su cijele generacije babinih i ćaćinih sinova, samožive, nepismene mladunčadi šefova stranačkih mafija, tajkuna. Polusvijeta koji je sebe proglasio elitom, gospodarima, i koji sve ostale gleda kao niže vrijedne, sluge, kmetove, sirotinju raju. Babe i ćaća su im bili gospodari života I smrti u ratu. Bastardna mladunčad to nastavlja u miru. Paradiraju skupocjenom, markiranom obućom, odjećom, autima, stanovima, kućama, vilama, mondenskim ljetovanjima i zimovanjima, gastronomskim i svim drugim orgijama. A djecu naroda pripremaju i treniraju za nove rovove ili bjekstvo na kraj svijeta odavde.

DAS IST HALTER

*babe i ćaće*

123

Legitimina kandidatkinja za glupacu godine

Instagramuša (J)adna

Jedno joj morate priznati. S ovim IQ-om amebe uspjela je završiti nemoguću misiju. Nadmašila je sve one Jasmine Izetbegović, Gorice Dodik, Željan Zovko, Emine Ganić, a kamo li Elle D., Hane H., Amre Dž., Maje Š. Golemo!

Babina i materina dika i slika

Ama neka, mashallah!!! Adna je ponos i dika u babe joj i *****e! Pa neće valjda, gluho bilo, odgojiti kakvu nobelovku, doktoricu, profesoricu, lideru, aktivistkinju u borbi za ljudska prava, ekologiju, vizionarku boljeg društva. A ovako, sve potaman i na hajr!

adnahelic

**** ga, uspjela sam u zivotu imam 182k falouersa, imam salon ljepote, slike sa 10 skupih auta a to sve tako sto vas masiram drvenim kasikama. I onda sam ja glupa? mahanjeee gledajte mi u ****cu bmwaa na 108 pusabook.

Guest

budala obična

Dadi

Čestitke uredništvu što su ovu vijest stavili u rubriku “showbiz”. De joj još malo dignite cijenu. Možda je ta ljadro i u pravu, nije ona glupa nego su glupi ovi što je prate da bi vidjeli po’ sise i ovi što joj dižu cijenu. Glupi smo svi mi što ovo sve njemo posmatramo, isključujući revolte sa tastature. Koliko je nas čulo nekoga da kaže:”Kad bi mom djetetu nešto bilo ja bih…”? A šta je sa pokušajem da tvom djetetu nešto bude? E, ako je tvoje dijete bilo u tom trenutku u blizini, ova karikatura ga je pokušala ubiti ili povrijediti. Ne svjesno i ne sa nakanom, ali jeste.

Vozačka

Ima ona joś vozaĉkih...

Fbbfgv

Trebali su joj malo i umociti kad su je vec zaustavili grehota da je puste tek tako.

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Budala

Jedan prijedlog gospođi/ci. Kada ima para fino plati trkaću stazu. Tamo nikog ne ugrožava.

/ Najnovije