Kao iz ćevabdžinice: Ovo je tajna najboljih ćevapa, a ključan je jedan sastojak

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Mljevena junetina i mljevena janjetina. Zatim meso NAREZITE na kockice? Ovo ni Chak Noris ne moze.

user90104

A drugo ne piše da se meso treba dva puta samljeti.Kome to vi dopuštate da vam pišu po portalu.katastrofa

Ma ovdje ...

>>Mljevena junetina i mljevena janjetina. Zatim meso NAREZITE na kockice? Ovo ni Chak Noris ne moze. ka Guest<< ... je teski nemar, ne znam kako i zasto nisu sankcionisani za redovno pisanje gluposti?!?

/ Najnovije