Bogat okus i jednostavna priprema: Ovu zapečenu deliciju ćete stalno praviti za ručak

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kaj vam

je ta delicija? Specijalka?

Sejo

Koliko brašna i koliko mlijeka? Nepotpun recept.

Dina

Koliko brašna i koliko mlijeka? Nepotpun recept. ka Sejo Umak je bešamel sos. Za ovo bi trebala jedna i po supena kašika brašna i oko 4 do 5 decilitara mlijeka.

Hana

Recept izgleda da nije loš. Samo mi kažemo prasa. Možda neko ne zna za poriluk.

/ Najnovije