Barene paradajz paprike: Tajna koja decenijama osvaja domaćice, a uz jednu caku imaju najbolju aromu
/ Komentari (1)
Povratak na članakNAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.
Draga gospođo! Ne znam tko je slagao papriku u tegle, ali peteljka UVIJEK unutar tegle. Takvu papriku možete spremiti u veće tegle bez kuhanja, na način da ih nakon pranja malo nabodete ili zarežete nožem kako bi tekućina moga ući u njih i zalijete vrelim pripravkom. Isto se može spremiti na način da ih 24 sata namačete u pripravljenoj tekućini uz povremeno miješanje, a zatim ih složite u tegle i hladne zalijete. Prelljev ja sličan Vašem ali se prokuha.