Žive u svojim pjesmama: Viralna fotografija Popovića, Dragojevića, Montena i Balaševića budi emocije

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

pupak

Oprezno sa ovim slikama. Ovo ako vidi Benjamina napravice jos pet spomenika

Nisi ti pupak

Oprezno sa ovim slikama. Ovo ako vidi Benjamina napravice jos pet spomenika ka pupak ti si š upa k .

Ne pijem dok Paja vozi

Oprezno sa ovim slikama. Ovo ako vidi Benjamina napravice jos pet spomenika ka pupak I treba da napravi. Jer su ovo legende

Za ove sto lazu o nekim tzv.spomenicima u sa

Davorin ne moze dobiti pravi spomenik ni ime fiskulturne sale u fisu, ali zato mirza moze dobiti spomenik od bronze i ime dvorane skenderija. Olimpijski stadion dobije ime po igracu fk sarajevo, a zeljin stadion ne moze po ivici osimu. Njemu daju sda zelenu tablu neke smijesne ulice. To je to multi-kulti sarajevo.

@pupak

Oprezno sa ovim slikama. Ovo ako vidi Benjamina napravice jos pet spomenika ka pupak Davorin ne moze dobiti pravi spomenik ni ime fiskulturne sale u fisu, ali zato mirza moze dobiti spomenik od bronze i ime dvorane skenderija. Olimpijski stadion dobije ime po igracu fk sarajevo, a zeljin stadion ne moze po ivici osimu. Njemu daju sda zelenu tablu neke smijesne ulice. Cak je i onaj prosjecni kosarkas sabit hadzic, koji je grijao klupu u bosni, dobio ime dvorane u sarajevu. To je to multi-kulti sarajevo, samo sulje i muje dizu u nebesa, da izbrisu svaki trag postojanja nemuslimana u sarajevu. Gdje su spomenici tanjevicu, koji je stvorio bosnu; varajicu, kapitenu i najboljem strijelcu bosne? O pesicu, radovanovicu, slavnicu i ostalima da ne pricam. Vama je bosna samo mirza, jer je musliman.

/ Najnovije