Žene luduju za njim: Možete li prepoznati frajera na slici?

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

NB

Neki urednik portala radiosarajevo.ba

Dovoljno bi mi bilo da zenska kaze da joj se OVO

svidja, da mi se odmah zgadi....

vrećo ima ljepše plave dimije

a tek noge! vrećo je u reis-sda bandi.

vrećo ima ljepše plave dimije

svidja, da mi se odmah zgadi.... ka Dovoljno bi mi bilo da zenska kaze da joj se OVO to govore transrodne "ženske" koje su, zapravo, muškarci.

ja mislim da je to onaj tip

iz komšićevog deefa, što je došo iz sejdićeve čerge .

***

***

Gh

Talijani ionako nikad nisu imali veze s muzikom. Njima je samo vazno kako izgledaju i da kao nekoga sokiraju. Poslusas onaj san remo, nijedna pjesma qurtzu ne valja, ali bitno je da su svi nasminkani i musko i zensko. Jarane ti si mala maca za bozu vrecu sto se toga tice, em se lik zenstvenije oblaci od tebe, em 10 puta bolje pjeva od tebe.

Stvarno

Je svinet otisao u 3pi2

cirkus

frajer??

Odi ako si zensko meni da ti ja pokazem ko sam.

to govore transrodne "ženske" koje su, zapravo, muškarci. ka vrećo ima ljepše plave dimije

/ Najnovije