Zdravko Čolić otkrio šta radi sa grudnjacima koji 'dolete' na nastupima

0
Radiosarajevo.ba
Zdravko Čolić otkrio šta radi sa grudnjacima koji 'dolete' na nastupima
Foto: Arhiva Radiosarajevo / Zdravko Čolić

Bacanje raznih predmeta prema muzičarima u posljednje vrijeme doseže vrhunac. Gađanje izvođača za vrijeme nastupa postao je svojevrstan trend i zabavljači širom svijeta bore se protiv toga od straha da ne nastradaju.

Bacanje predmeta prema muzičarima za vrijeme nastupa oduvijek je bio popularan postupak, ali nikada s ciljem da ih se povrijedi.

Možda i najpoznatiji muzičar koji je dobiva stvari na pozornicu je Zdravko Čolić (72). Količina grudnjaka koji su doletjeli na pozornicu u 40 godina dugoj karijeri, miljenik ženskog dijela publike je otkrio šta kasnije radi s grudnjacima koji mu i u poznim godinama lete na pozornicu.

RK Bosna ostvarila veoma važnu pobjedu i napravila korak ka ulasku u Premijer ligu BiH

RK Bosna ostvarila veoma važnu pobjedu i napravila korak ka ulasku u Premijer ligu BiH

"Obično taj grudnjak dam svom bubnjaru, često se to dogodi. To je lijep događaj. To je nečija emocija i lijepo je kad to dobiješ usred nastupa. Ne daj Bože da sam zbog toga prekinuo koncert", rekao je pjevač za srbijanske medije.

Čolić bi ove Nove Godine na pozornicu trebao dobiti grudnjake obožavateljica koje će se naći u Dubrovniku. Čola će tamo nastupiti na proslavi Nove Godine, a za nastup će, navodno, uzeti nevjerovatnih 130 hiljada eura (254 hiljade KM), piše 24sata.hr.  To će ujedno biti i najskuplji novogodišnji nastup u Hrvatskoj.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije