Započeta turneja koncertom u Domu mladih: 'Svi žele da u njihovom gradu pjeva Bijelo dugme'

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

9uui

Od ovih nabrojanih poznatih ličnosti poznata su mi dvojica.

Zgb

Zanimljivo, nakon svih omalovažavanja Bijelog Dugmeta, Bregovicu na kraju ostalo da pokupi lovu jedino na Dugmetu. Uostalom, ruku na srce, nece ostati u pamćenju jer je pjevao u pariškoj operi i ne znam gdje, nego ce ostati upamćen isključivo po Bijelom Dugmetu..zato Brega ne pljuj više u tanjur iz kojeg si jeo i zbog kojeg si narastao u ovo danas što jesi.

Starim prdonjama uvijek malo love.

Nosite se u sto pm kakvo Bijelo dugme i rinaka.

IVA

Zanimljivo, nakon svih omalovažavanja Bijelog Dugmeta, Bregovicu na kraju ostalo da pokupi lovu jedino na Dugmetu. Uostalom, ruku na srce, nece ostati u pamćenju jer je pjevao u pariškoj operi i ne znam gdje, nego ce ostati upamćen isključivo po Bijelom Dugmetu..zato Brega ne pljuj više u tanjur iz kojeg si jeo i zbog kojeg si narastao u ovo danas što jesi. ka Zgb Medjede glupi, Brega zivi u sarajevu i kakve pare ce pokupiti u domu mladih. seljacino ne pisi o pop muzici !

IVA

***

/ Najnovije