Zabranjeno pušenje tuži RTS, Karajlića i Milenkovića: "Nakaradno i kičerajski su izveli pjesme"

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jass

Svaku noć i svaki dan, zauvijek tu, zauvijek tu

Mostar

Budimo realni Nele je personifikacija Pusenja

q

Budimo realni Nele je personifikacija Pusenja ka Mostar danas to vise nije to, niti je on taj

Kad Haretova raja razbije frajera

Lijepe riječi su ukras!

Gh

Lijepe riječi su ukras!

q

Aj ne *** vise o spasavanju zive glave, lik je sa familijom odletio iz Sarajeva avionom u Beograd prije nego je ovde ijedan metak ispaljen. Niko protiv njega nije imao ama bas nista i da je ostao jedino od cega je mogao izgubiti glavu su bile vasi snajperi i granate kojima ste pucali po njegovim dojucerasnjim sugradjanima. ***

Hej

Lijepe riječi su ukras!

Upravo tako

Aj ne kakite vise o spasavanju zive glave, lik je sa familijom odletio iz Sarajeva avionom u Beograd prije nego je ovde ijedan metak ispaljen. Niko protiv njega nije imao ama bas nista i da je ostao jedino od cega je mogao izgubiti glavu su bile vasi snajperi i granate kojima ste pucali po njegovim dojucerasnjim sugradjanima. ka q .....mogao je biti heroj poput Tife, al dzaba, ne mere cetalj s mirom

I

Ovaj sejo je stvarno jado jadni. Prvo mu je bilo krivo sto je nele muzikalniji i popularniji od njega u pusenju, pa ga je otjerao bez ikakvog objasnjenja. Kada je nele i nakon toga pokazao i dokazao da je on jedini pravi pjevac i performer pusenja i kojeg raja sirom svijeta voli vise od seje, onda je krenuo da tuzi i da zabranjuje izvodjenje njegovih pjesama. A nele nije njemu nikada zabranio izvodjenje svojih pjesama, sto jasno pokazuje ko je tu shu pak. A sada sejo koji nema sluha i ne zna pjevati, tuzi i jednog stefana milenkovica, koji je bio cudo od djeteta i svjetski je violinski virtuoz. Da nije smijesno bilo bi zalosno. A ovaj pohrvaceni srbin pita neleta zasto je njega sejo otjerao iz pusenja, umjesto da to pita seju koji mu je vise puta bio gost, koja moroncina. Kao da je njega nele otjerao, sto samo potvrdjuje da je sejo taj koji ima komplekse od neleta, kao i citava sarajlabadska kasaba, koja veze sa logikom nema.

Za q

Aj ne kakite vise o spasavanju zive glave, lik je sa familijom odletio iz Sarajeva avionom u Beograd prije nego je ovde ijedan metak ispaljen. Niko protiv njega nije imao ama bas nista i da je ostao jedino od cega je mogao izgubiti glavu su bile vasi snajperi i granate kojima ste pucali po njegovim dojucerasnjim sugradjanima. ka q Ne kaki ti nego reci kako se zvao pjevac elvisovog benda ciji je nadimak bio rizo? Hajde novopeceni sarajlijo, trk na gugl ne bi li sta naucio. Mora da i on, kao i nele i mnogi drugi srbi iz sarajeva lazu da su bili ugrozeni od vasih merhametli ćela, caca, juka, zuka i ostalih prijeratnih kriminalaca, koji su prijetili ubistvom i bosku, koji je onda morao zajedno sa svojom admirom da bjezi, pa ste ih snajperom pobili da ne predju kod srba. I onda vi koji ste ih ubili napravite pjesmu o njima, kao da su ih srbi ubili. I to napise bas ovaj jado jadni sejo, koji ima dozivotne komplekse od neleta i nigdje ni ne spomene ko ih je ubio. To je vrhunac vaseg licemjerstva.

/ Najnovije