U jednom od posljednjih intervjua Lane Gutović otkrio svoja velika kajanja

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Duduk

Pa dobro normalno da tako pričate jer neznate za njegove uloge jer ste dijaspora. A ovako pričate jer voli svoju zemlju i on je bio nacionalista al u pozitivnom smislu evo naprimjer amerikanci ili englezi njihovo je najbolje on nije mrzio nikog. I zato ne trebate tako govorit

Ma neeee

Pa dobro normalno da tako pričate jer neznate za njegove uloge jer ste dijaspora. A ovako pričate jer voli svoju zemlju i on je bio nacionalista al u pozitivnom smislu evo naprimjer amerikanci ili englezi njihovo je najbolje on nije mrzio nikog. I zato ne trebate tako govorit ka Duduk Glumio socijalistickog parazita koji je metamorfozom postao velikosrpska tajkunska talibancina parazit. Bio govno, glumio govno, pustaj vodu.

Duduk

Ovi kreteni ne mogu bez govora mržnje. Ono po vama jedino dobar srbin je mrtav srbin

Džasmin

Okupili smo se i gledamo domać film i sa nama je bio od našeg jarana rođak iz dijaspore mi se valjamo od smjeha on ništa ozbiljan a on ustvari nerazumije naše provale tako da mu film nije smješan.

@ma neee

Pa nema vece talibancine od vaseg hadzihafizbegovica, kojeg je ona yuga stvorila i kusta od njega napravio glumca, a on je po svemu tome pljunuo. Da ne govorim da je glumio velikog vjernika, bosnjaka i patriotu, a zivi patriotski u zagrebu. I jos glumi laznog lorda i veliko sda govno, ali je sve to ok kad si musliman i sve ti je oprosteno, zar ne?

/ Najnovije