Trailer za spin-off "Batmana" oduševio fanove, porede ga s "Porodicom Soprano"

0
Radiosarajevo.ba
Trailer za spin-off "Batmana" oduševio fanove, porede ga s "Porodicom Soprano"
Foto: IMDb / Colin Farrell kao Pingvin

Nakon nekoliko teasera HBO je objavio prvi službeni trailer za nadolazeću kriminalističku seriju The Penguin s Colinom Farrellom u glavnoj ulozi.

The Penguin je spin-off blockbustera The Batman iz 2022. godine, koji je režirao Matt Reeves, a radnja serije događa se sedam dana nakon radnje filma.

Novi trailer prikazuje kriminalca Penguina (Farrell) koji se bori za prevlast u svijetu Gothamovog kriminalnog podzemlja, a u tome mu pomaže tinejdžer Vic (Rhenzy Feliz), zaposlen kao njegov vozač. Na putu mu stoji samo Sofia Falcone (Cristin Milioti), kćerka preminulog šefa mafije Carminea Falconea, koja je puštena iz Arkhama.

Znate li zašto se ronioci na Olimpijskim igrama tuširaju nakon svakog skoka?

Znate li zašto se ronioci na Olimpijskim igrama tuširaju nakon svakog skoka?

Sporedne uloge u seriji igraju Michael Kelly, Shohreh Aghdashloo, Deirdre O'Connell, Clancy Brown, James Madio, Scott Cohen, Michael Zegen, Theo Rossi i Carmen Ejogo.

Seriju The Penguin kreirala je Lauren LeFranc, koja radi kao izvršna producentica uz Matta Reevesa, Dylana Clarka, Colina Farrella, Daniela Pipskog, Adama Kassana, Craiga Zobela i Billa Carrara.

Društvene mreže vrve pozitivnim komentarima na nadolazeću seriju.

"Ovo izgleda kao da će biti odlično", napisao je jedan obožavatelj.

"Serija mi djeluje kao Porodica Soprano, ali u Gothamu. Izgleda super. I dalje ne mogu vjerovati da Colin Farrell glumi Penguina, izgleda neprepoznatljivo", dodao je drugi.

"Ovo je DC-jeva porodica Soprano", složio se treći fan.

Serija The Penguin imat će osam epizoda i počet će se prikazivati na HBO-u 19. septembra ove godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije