Televizijska kuća otkazala seriju “Lud zbunjen normalan” zbog Moamera Kasumovića

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zaza

Što Moamer ne da izjavu za medije?

Sta da kaze

Što Moamer ne da izjavu za medije? ka Zaza imo sudjenje, zavrsio s tim i to je to.

Medi

Zadnjih 10 dena na Kosovu u regiji Rugova je 100 Albanaca prešlo u katolike i pokatoličava ih se još, interesantan trend o kojem se ne govori u medijima... Croative.net KOSOVO: NASTAVLJAJU SE OBRAĆENJA NA KATOLICIZAM.

Daa

imo sudjenje, zavrsio s tim i to je to. ka Sta da kaze nije on kriv sto je zakon karanana i sudstvo koruptivno

gnjevni sarajlijica

sve poznati, u 3 i pol pm. i tog feđu i ovog kasima snadžakliju trebalo bi na prvu nepopunjenu ora...

Dobro si vala

Nemoj nas karati, l**** ti! mi smo siročad Dejtona, valja koju kintu zaradit, razumi nas!! Malo brzopleti smo, nepromišljeni, yetimi, petkom prava frka... ka Žurnalista ......svaka na mjestu. Dobra ilustracija za Radiosarajevo.ba

Guest

kad ga čovjek gleda,rekao bi da se ne zna hl**** najesti,pupupu

Pa nije to to

imo sudjenje, zavrsio s tim i to je to. ka Sta da kaze Valjda znaš da mladić koji je progovorio u pozorištu nije onaj zbog kojeg je suđeno pedofilu, 2 su slučaja, zasad. Ovo klupko tek treba da se počne odmoravati...

Tv kuća

Koja je to tv kuća otkazala emitovanje serije? Tipično za novinare koji su završili škole ko zna gdje. Dva puta čitam tekst i nisam vidio da su napomenuli koja tv kuća. Ovo ti je ono clickbite, a naslov nema veze s tekstom članka!

I na judaizam i hinduizam 100 posto

Zadnjih 10 dena na Kosovu u regiji Rugova je 100 Albanaca prešlo u katolike i pokatoličava ih se još, interesantan trend o kojem se ne govori u medijima... Croative.net KOSOVO: NASTAVLJAJU SE OBRAĆENJA NA KATOLICIZAM. ka Medi

Rola

Zadnjih 10 dena na Kosovu u regiji Rugova je 100 Albanaca prešlo u katolike i pokatoličava ih se još, interesantan trend o kojem se ne govori u medijima... Croative.net KOSOVO: NASTAVLJAJU SE OBRAĆENJA NA KATOLICIZAM. ka Medi šta to nas briga. Svako ima pravo da vjeruje u šta hoće i kada hoće. Vjera je slobodan izbor.

Niko

Koja je to tv kuća otkazala emitovanje serije? Tipično za novinare koji su završili škole ko zna gdje. Dva puta čitam tekst i nisam vidio da su napomenuli koja tv kuća. Ovo ti je ono clickbite, a naslov nema veze s tekstom članka! ka Tv kuća U prvom retku ti piše. Možda čitaš unatrag i nisi stigao do prvog reda, dao komentar.

Loš čojek

Eto vam razloga zašto je sve oko ovog slučaja zataškavano tri godine. U svim institucijama, a pogotovo sudovima gomila mahalša, eto baš ni jedan nije prepričao komšiji. Jedino ako se bojao, jer je neko naredio da se zataška, jer bi već tada bile otkazane serije gdje se po javljivao kao glumac, a neke su tek krenule u distribucije. Nije njima bilo toliko do glumca nego do njih samih

Pa i nije neka šteta

Serija je kulturološka sramota, šteta što cugerima glumcima i scenaristi neće i dalje kapati lova za ovaj kič proizvod. I ne vrijeđajte mi inteligenciju jer mahala sve zna, uvijek.

Serija je bila sramota od 1. dana

Serija je kulturološka sramota, šteta što cugerima glumcima i scenaristi neće i dalje kapati lova za ovaj kič proizvod. I ne vrijeđajte mi inteligenciju jer mahala sve zna, uvijek. ka Pa i nije neka šteta .......tako je. Serija je uvijek bila lonac ispunjenim infantilnim humorom, forsiranim glumatanjem, dijalozima vrijednim 5. razreda sekcije glume, i da nije bilo ovog momka od Bijelog Polja, seriju je davno trebalo ukinuti.

SM1986

Treba prozvati tuzilastvo i sud i objaviti imena ljudi koji su saucesnici u ovom zlu. Nagodba 200%

SM1986

Harvey Weinstein na aparatima

Mario

Lijepe riječi su ukras!

....

Lijepe riječi su ukras!

super, nema vise retardirane lzn na ftv

falim te boze da nas vise nece maltretirati pustajuci nam na ftv praistorijske epizode one retardirane serije lzn, a sve zahvaljujuci ovom pedofilu.

/ Najnovije