Tanja Savić progovorila: Bilo mi je simpatično da me povezuju sa Draškom

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pero

E sad mi mnogo lakse.

Totes

Laknulo mi ! Eeehh ta pijaca. Od zabavljačice šatorske prešla u pijačarenje al ajd i sad ti verujemo i mnogo nam je lakše jer si priča našeg života glavna.

Brko

Za ovu vrstu zanimanja obično idu i afere pa Sto bi ako jesu bili iznimka

Zeks

Ma ti si raspadulja bre ...i ja bih te tucao ..

Nada

ZEKS, ti si jedan običan prostak !!! Za tebe važi : hvalite me usta, dok vas ne poderem. Na jeziku si jak, i to je sve, mizerijo.

/ Najnovije