Švicarska je pobjednik Eurosonga 2024!

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

igorgigo

Bolest

666

Puuuu ***** vam idiotsku. Ako je ovo stvorenje sa pjesmuljkom čiju melodiju vjerovatno ni sam ne može upamtiti pobjednik... Hvala Bogu onda što ne učestvujemo na ovoj Paradi ponosa. Baby Lasagna, bravo! Odličan nastup sa još boljom pjesmom. BRAVO 👏

Baby lasagna

Na sto smo spali da *****i pobjeduju fujj

user90104

***

Fujjjj

Bolesnici..bravo za Hrvatsku, pa i Srbiju..u granicama ukusnog..Hrvatska je zaslužila pobjedu ali ovo je, ne mogu se oteti utisku, skup bolesnika..i Bosna teži u ovu skupinu poremećenih, vjeru odbacili većina a sotonu prihvatili..

Pero

Ovaj švicarac nebi mogao da nastupa ni na stočnom sajmu u Gudovcu... Sramota žirija...

fuj

Hvalim te Boze da je gotov ovaj kabalisticki bal razvrata i nemorala...a jos vise hvala na tome da prestaje vasa propaganda ovog smeca i bolescine. Ne mozes normalne vijesti procitati od silnog utrkivanja i bombardovanja ovim satanizmom.

Rena

Ovaj švicarac nebi mogao da nastupa ni na stočnom sajmu u Gudovcu... Sramota žirija... ka Pero

Bal vampira se nastavlja

***

***

***

Tuner

Za titulu najbolje takmičilo se 25 zemalja?? Takmicenje gdje se bira najbolja zemlja, ne pjesma novinarcicu?

***

***

Nina

Ode svijet u propast ovo je sotonovizija a ne eurovisija pih

Ida

Droga alkohol *****i pih i vi ovo nazivate eurosong ovo je gong odkucava nam sat da se popravimo u svakom smislu dok ne bude kasno. Ljudski rode zalutao si na put u pakao

Dobar

Bolje i pile u miniču nego ona Irska vještica

/ Najnovije