Stiže nastavak hit serije 'The Last of Us': Objavljen je prvi teaser za drugu sezonu

0
Radiosarajevo.ba
Stiže nastavak hit serije 'The Last of Us': Objavljen je prvi teaser za drugu sezonu
Foto: HBO / Ilustracija / Finalna epizoda serije The Last of Us

Iako nakon prve sezone u to uopće nismo ni sumnjali, druga sezona The Last of Us TV serije bi također trebala biti veoma vjerna svome prijedlošku, a to je potvrdio i prvi promo video koji je MAX objavio rano jutros.

Dobili smo prvi teaser u trajanju 24 sekunde koji je premijerno objavljen u sklopu velikog promo videa čiji je cilj bio da nam detaljnije predstavi sve ono što nam MAX planira ponuditi ove i iduće godine.

Kratki teaser nam je već donio nekoliko dobro poznatih i nezaboravnih scena iz druge igre te nam je predstavio nekoliko novih likova na čelu sa Dinom, Isaacom i Abby.

Dragan Bursać: Vulinu treba zabraniti izlazak iz kuće, a ne samo ulazak u BiH!

Dragan Bursać: Vulinu treba zabraniti izlazak iz kuće, a ne samo ulazak u BiH!

Već sada slobodno možemo potvrditi da nas doista očekuje vjerna adaptacija jedne od najnagrađivanijih igara svih vremena. Podsjetimo, jednu epizodu prve sezone režirala je i naša slavna redateljica Jasmila Žbanić.

Budući da je već potvrđeno da će se radnja druge igre protegnuti na barem dvije sezone serije, piše Goodgame, ostaje pitanje dokle će druga sezona zapravo ići i hoće li završiti cliffhangerom dobro poznate i nimalo ugodne scene. Odgovor na to pitanje, dobit ćemo nekada početkom iduće godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije