Stiže dokumentarni serijal o Kevinu Spaceyju, prikazat će uspon i pad kontroverznog glumca

0
Radiosarajevo.ba
Stiže dokumentarni serijal o Kevinu Spaceyju, prikazat će uspon i pad kontroverznog glumca
Foto: EPA - EFE / Kevin Spacey

Dokumentarni serijal Spacey Unmasked, koji je kupio Warner Bros. Discovery, detaljno će opisati uspon i pad Kevina Spaceyja.

Hronika glumčeve karijere i optužbe za seksualno zlostavljanje protiv njega imat će dva dijela, a sadržat će i ekskluzivne materijale.

U Warneru se nadaju da će ovaj projekat ostvariti odličnu gledanost, a objavljen je i prvi trailer.

U dijelu BiH očekuje se jako nevrijeme: Olujni vjetar, grad i grmljavina najavljeni u više gradova

U dijelu BiH očekuje se jako nevrijeme: Olujni vjetar, grad i grmljavina najavljeni u više gradova

Spacey Unmasked hronološki bilježi karijeru kontroverznog glumca, počevši od njegovog djetinjstva, ranog uspjeha na Broadwayju, do statusa svjetske filmske zvijezde i njegovog uspona do slave, i na kraju sve do njegovog posrnuća.

Serijal će uključivati ekskluzivne intervjue s više muškaraca koji po prvi put govore o svojim iskustvima s glumcem. Oni nisu povezani sa suđenjem Spaceyju iz 2023. godine u Ujedinjenom Kraljevstvu, gde je proglašen nevinim po svim tačkama optužnice za seksualni napad.

Premijera ovog projekta bi trebalo da bude održana u Velikoj Britaniji 6. i 7. maja, a datumi američke premijere još nisu objavljeni.

Na vijest o dokumentarcu, glumčev predstavnik je poslao izjavu glumca Varietyju.

"Počastvovan sam što ću igrati u svom prvom filmu s Warner Brothers nakon mnogo godina. Nadam se da će Akademija uzeti u obzir neke od sjajnih glumačkih izvedbi manje poznatih glumaca", riječi su Spaceyja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije