Stigao trailer za novi nastavak najprofitabilnije animirane franšize

0
Radiosarajevo.ba
Stigao trailer za novi nastavak najprofitabilnije animirane franšize
Foto: Screenshot / 'Despicable Me 4' stiže u julu

Gru i Malci vraćaju se u još jednoj urnebesnoj avanturi!

Illumination je sinoć predstavio prvi službeni trailer za Despicable Me 4, četvrti film u serijalu Despicable Me, odnosno šesti film u franšizi koja uključuje filmove o Malcima.

Ovo je prvi Despicable Me nakon sedam godina, a u središte radnje vraća nam se nekad najveći superzlikovac Gru koji ne samo da je postao dobar, već ima i veliku porodicu te živi mirnim životom – barem se tako čini.

Premijer KS Nihad Uk objavom fotografije na Instagramu proslavio 36. titulu Real Madrida

Premijer KS Nihad Uk objavom fotografije na Instagramu proslavio 36. titulu Real Madrida

U novom poglavlju priče Gru (Steve Carrell), Lucy (Kristen Wiig) i njihove djevojčice Margo (Miranda Cosgrove), Edith (Dana Gaier) i Agnes (Madison Polan) dočekali su novog člana porodice, Grua Jr.-a, koji nije nešto naklonjen svom ocu. Kako porodični život ne bi bio dosadan Gru se mora suočiti s novim neprijateljima kad mu se na putu nađu Maxime Le Mal (Will Ferrell) i njegova fatalna djevojka Valentina (Sofia Vergara) koji će cijelu porodicu natjerati u bijeg. Iako se Gru, Malci i ekipa trude, sudeći prema traileru dobit ćemo nešto sasvim suprotno Izbaviteljima jer im, blago rečeno, ne ide baš najbolje.

Iako je prošlo sedam godina od Despicable Me 3 filma, novi nastavak stiže nam nakon Minions: The Rise of Gru koji je na ljeto 2022. još jednom srušio rekorde i zaradio skoro milijardu dolara diljem svijeta čime je ova franšiza najbolja animirana u historiji sa zaradom od 4,4 milijarde dolara (7,94 milijarde KM), te 15. najbolja ukupno među svim filmskim franšizama.

Pierre Coffin opet je posudio glas legendarnim Malcima, Steve Coogan je Silas Ramsbottom, a uz Ferrella i Vergara nove glasove posudili su Joey King, Stephen Colbert i Chloe Fineman. Režiju potpisuju Chris Renaud i Patrick Delage, a scenarij Mike White i veteran franšize Ken Daurio.

Despicable Me 4 u kinima očekujemo 3. jula.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije