Sprema se veliki povratak Plavog Orkestra: Legendarni bend slavi 40 godina u originalnoj postavi?

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Durmo

Popularni kao beatles? Hmmm. Ne bih rekao. Tatini sinovi, naj gori band iz sarajeva, ikada. Ubili su rock and roll.

Voki toki

Popularni kao beatles? Hmmm. Ne bih rekao. Tatini sinovi, naj gori band iz sarajeva, ikada. Ubili su rock and roll. ka Durmo broj prodanih nosaca zvuka te demantuje. To sa Bitlsima je prenapuhano.

Suad

Najbolji bend u mojoj mladosti. Zezanje do bola i njihove pjesme

Suad

broj prodanih nosaca zvuka te demantuje. To sa Bitlsima je prenapuhano. ka Voki toki Niko nije napravio takvu masovnu histeriju osim njih. To je bio prvi boj bend na yu sceni.

Smiljko

E neka ste vi spomenuli svog Elvisa J Kurtovicha i Zabranjeno pušenje i pokret Novi primitivizam .Još kad bi objasnili šta znaći taj pokret ? Plavi orkestar i nije bio dio tog primitivizma u koji ih uporno stavljate.

Zong

Ubjedljivo najogavniji bend sa prostora ex Yu.

Kršteni kum Paja

Šta zna dijaspore patriote na socijali ko su Plavi Orkestar kao da su oni slušali pa polovina ovih što komentarišu nisu se ni rodili. Čast izuzecima

Kršteni kum Paja

Šta zna dijaspore patriote na socijali i podrum ratnici na birou(burzi rada) ko su Plavi Orkestar kao da su oni slušali pa polovina ovih što komentarišu nisu se ni rodili. Čast izuzecima

Kcrw

Me 'n je ovo prevšee rock n roll......****:):):)

Kcrw

Me 'n je ovo prevšee rock n roll:)'):) 🥐 stvarno prev'še....Nemoj bolan tol 'ko rock n Rolla....Zavrtit će 'm se u glavi.Hej bolan hej ...heeeeej....!

Kcrw

Stvarno pre'vše.....hi bolan ,heeeeej polako

/ Najnovije