Šokantno otkriće: 'Massimo je otkrio koji je poznati TV voditelj pucao na njega u stanu Alke Vuice'

0
Radiosarajevo.ba
Šokantno otkriće: 'Massimo je otkrio koji je poznati TV voditelj pucao na njega u stanu Alke Vuice'
Foto: Instagram / Massimo Savić

Pojedinosti dokumentarnog serijala Zauvijek autor scenariste i redatelja Tonija Volarića analiziraju se po svim medijima i u muzičkim krugovima poslije emitiranja, a sad je procurila i šokantna izjava pokojnog Massima Savića.

Opisujući razuzdane i vesele tulume u Alkinu zagrebačkom stanu, Massimo opširno govori o incidentu s putopiscem i voditeljem Željkom Malnarom.

Massimo je u kameru izjavio da je mogao poginuti jer je, sad također pokojni Malnar, na jednom tulumu u Alkinom zagrebačkom stanu, nakon verbalnog sukoba, izvadio iz jakne ogroman Magnum i pucao u njega.

Potvrđeno: Predloženo određivanje pritvora Admiru Arnautoviću Šmrku

Potvrđeno: Predloženo određivanje pritvora Admiru Arnautoviću Šmrku

Metak ga je promašio, probio zid i završio u kupaonskom bojleru. Zvuči nevjerovatno, ali to su Massimove riječi i u dokumentarcu cijeli događaj opisuje puno opširnije.

"Istina je da Massimo prepričava taj događaj i razumijem da je to mnoge šokiralo i tek će šokirati večeras ili u reprizi sutra poslijepodne.

Ipak, epizoda serijala o Alki Vuici, priča je o njezinu mukotrpnom probijanju na muzičku scenu, pisanju tekstova za mnoge poznate izvođače i kompozitore među kojima su, osim Massima, Josipa Lisac, Tajči, Boris Novković, Željko Bebek i mnogi drugi.

Naravno, ona u filmu opisuje i nastanak hitova koje je sama izvela poput Laži me ili Otkad te nema. Bile su to godine kad su ti mladi kreativci živjeli prilično intenzivno, da iskoristim diplomatsku formulaciju, ali ne bih volio da ti segmenti priče zasjene Alkin rad", rekao je Volarić, piše Slobodna Dalmacija.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije