Stižu nastavci "Seks i grada", pogledajte kako izgledaju Carrie, Miranda i Charlotte

0
Radiosarajevo.ba
Stižu nastavci "Seks i grada", pogledajte kako izgledaju Carrie, Miranda i Charlotte
Foto: Instagram / Glumačka ekipa bez Kim Cattrall

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis opet su se okupile i razlog njihovog ponovnog susreta je hit serija "Seks i grad" koja je i proslavila ove tri glumice.

Ponovo zajedno. Pročitale smo prve epizode serije i družimo se sa starim prijateljima, ali i novim članovima tima“, napisala je Sarah Jessica Parker i objavila fotografiju s Nixon i Davis.

Brojni fanovi nisu krili oduševljenje što se Carrie, Miranda i Charlotte vraćaju na ekrane i to u programu HBO-a.

Koliko je zasad poznato snimaju se novi nastavci u kojima će se uz tri glavne glumice pojaviti i Faca kojeg je glumio Chris Noth, a publika će ponovo gledati i Davida Eigenberga koji je glumio Mirandinog supruga Stevea Bradyja.

Također, glumačkoj ekipi se neće pridružiti Kim Cattrall koja je glumila Samanthu. Ona s glavnim glumica nije ostala u prijateljskim odnosima i često je isticala kako ne želi više glumiti Samanthu.

Izvršni producent Michael Patrick King izjavio je kako je oduševljen što se priča o "Seks i gradu" nastavlja i veseli ga i što je originalna postava ponovo zajedno i što su pristali vratiti se pred kamere.

Radnju novih nastavaka niko ne otkriva, ali sigurno će se nadovezati na zadnji filmski nastavak "Seks i grada", piše Večernji.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije