U nastavku popularne serije "Seks i grad" neće biti ni glavne face

0
Radiosarajevo.ba
U nastavku popularne serije "Seks i grad" neće biti ni glavne face
Foto: mix96sac.com / Chris Noth i Sarah Jessica Parker

Obožavatelji "Seksa i grada" s nestrpljenjem iščekuju vijesti o nastavku serije pod nazivom "And Just Like That…" koji bi se uskoro trebao početi snimati u New Yorku.

Mnogi su bili razočarani kada smo saznali da Kim Cattrall u nastavku neće reprizirati ulogu Samanthe Jones.

Novo razočaranje moglo bi biti još veće. Naime, prema informacijama koje je prvi prenio Page Six, u nastavku se neće pojaviti ni Chris Noth koji je utjelovio Facu.

Prije nekoliko godina pojavile su se glasine kako je prema scenariju za nikad realizirani treći film iz franšize Faca trebao umrijeti.

Noth je to opovrgnuo, ali nije objasnio zbog čega Faca nije trebao biti dio trećeg filma.

Još jedna glavna junakinja "Seksa i grada" mogla bi ostati bez svoje velike ljubavi. David Eigenberg koji je glumio Mirandinog muža Stevea Bradyja još uvijek nije potvrdio svoje sudjelovanje u snimanju nastavka i trenutno je u pregovorima s producentima.

I dok je neke izostanak Face šokirao, obožavatelji Aidana Shawa sada se nadaju kako je ovo prilika da se Carrie Bradshaw vrati upravo njemu. Hoće li se John Corbett možda pojaviti u seriji saznat ćemo uskoro, piše dnevnik.hr

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije