Slavna glumica se umalo udavila na snimanju hit serije: 'Užasno sam se uplašila'

0
Radiosarajevo.ba
Slavna glumica se umalo udavila na snimanju hit serije: 'Užasno sam se uplašila'
Foto: Facebook / Jodie Foster u 'Pravom detektivu'

Nedavno je na platformi HBO Max i na HBO kanalima prikazana posljednja, šesta epizoda četvrte sezone serije Pravi detektiv (True Detective).

Odmah nakon toga, potvrđeno je snimanje pete sezone.

Glavnu ulogu u četvrtom dijelu, šeficu policije na Aljasci, igrala je Jodie Foster, a slavna oskarovka otkrila je u razgovoru za magazin GQ da se umalo udavila snimajući scenu u kojoj propada u more, nakon što led ispod nje pukne.

Pogledajte kakva je atmosfera na ulicama glavnog grada BiH

Pogledajte kakva je atmosfera na ulicama glavnog grada BiH

"To je bio zastrašujuć dan. Izgradili su veliki rezervoar za vodu. Moje čizme i jakna su bile teške, sve na meni me je opterećivalo, a ja sam morala da upadnem u vodu. Bilo je potpuno mračno, nisam smjela da nosim kontaktna sočiva, tako da ništa nisam vidjela", otkrila je glumica i dodala:

"Sve je bilo zatvoreno osim malog prostora na površini, a ja nisam znala kako da izronim. Kako su me odjeća i obuća opteretili nisam ni mogla, iako sam pokušavala. Kada su viknuli: "Rez", ronilac je morao da dođe do mene i da me odvuče na površinu, jer ja nisam mogla da pronađem dio gdje je trebalo da izronim. Užasno sam se uplašila".

Ovo nije prvi put da je glumica bila u ovakvoj situaciji. Nedavno je otkrila da je mogla da izgubi život i na snimanju svog prvog filma.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije